![]() |
Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie (/Temat-Jak-duzo-mozna-trzymac-na-PP-bezpiecznie-65018) Strony: 1 2 |
RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - darkmatthew - 18-02-2013 20:49 ja mam własne,zwerfikowane ![]() Tyllko chciałem zrobić "bum" pieniędzy i udowodnić tacie,że można zarobić w necie a na tacie kwota 5$ nic nie robiny minimum 100zł czy coś ;( RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - szykiryki - 12-03-2013 11:43 Niby bezpieczenie trzymać każdą kwotę, ale często coś im się uraja i blokuje. Potem hocki klocki z odblokowywaniem a kasa zamrożona. Ja nie trzymam więcej niż 1000 zł, regularnie wyplacam na konto bankowe. RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - Bandaid - 12-03-2013 14:33 Ja w twoim zrobiłem podobnie z tym że pokazałem 700zł ![]() ![]() RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - tomazzi - 12-03-2013 14:40 (12-03-2013 14:33)Bandaid napisał(a): Słyszałem że ponoć blokują kiedy suma wysłanych i otrzymanych pieniędzy wynosi 2500 euro aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć że tak jest. no to zmień informatorów bo nie prawdziwe informacje słyszałeś blokady przede wszystkim są z powodu nie autoryzowanych transakcji : hyip ponzi więcej jak 50 przelewów odebranych miesięcznie z kont nie zweryfikowanych ja miesięcznie trzymam na koncie po kilkadziesiąt tyś zł, blokada jedyną jaką miałem na 8 lat korzystania z paypal to za przelewy z xfwcs.com gdy admin po blokadzie swojego konta przelewy wypłat dokonywał z kont nie zweryfikowanych |