Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie (/Temat-Jak-duzo-mozna-trzymac-na-PP-bezpiecznie-65018)

Strony: 1 2

RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - darkmatthew - 18-02-2013 20:49

ja mam własne,zwerfikowane Big Grin
Tyllko chciałem zrobić "bum" pieniędzy i udowodnić tacie,że można zarobić w necie a na tacie kwota 5$ nic nie robiny minimum 100zł czy coś ;(

RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - szykiryki - 12-03-2013 11:43

Niby bezpieczenie trzymać każdą kwotę, ale często coś im się uraja i blokuje. Potem hocki klocki z odblokowywaniem a kasa zamrożona. Ja nie trzymam więcej niż 1000 zł, regularnie wyplacam na konto bankowe.

RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - Bandaid - 12-03-2013 14:33

Ja w twoim zrobiłem podobnie z tym że pokazałem 700złSmile Trzymałem wszystko na PP więc nie bój się oni raczej polują na grube ryby gdybyś zaczął zarabiać po parę tysięcy miesiecznie to wróć do tematuWink Słyszałem że ponoć blokują kiedy suma wysłanych i otrzymanych pieniędzy wynosi 2500 euro aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć że tak jest.

RE: Jak dużo można trzymać na PP bezpiecznie - tomazzi - 12-03-2013 14:40

(12-03-2013 14:33)Bandaid napisał(a):  Słyszałem że ponoć blokują kiedy suma wysłanych i otrzymanych pieniędzy wynosi 2500 euro aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć że tak jest.

no to zmień informatorów bo nie prawdziwe informacje słyszałeś
blokady przede wszystkim są z powodu nie autoryzowanych transakcji :
hyip
ponzi
więcej jak 50 przelewów odebranych miesięcznie z kont nie zweryfikowanych

ja miesięcznie trzymam na koncie po kilkadziesiąt tyś zł, blokada jedyną jaką miałem na 8 lat korzystania z paypal to za przelewy z xfwcs.com gdy admin po blokadzie swojego konta przelewy wypłat dokonywał z kont nie zweryfikowanych