Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331)
+----- Dział: Boty, Skrypty i Programy (/Forum-Boty-Skrypty-i-Programy-349)
+----- Wątek: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! (/Temat-vCheck-pl-Menadzer-filmow-na-YouTube-DailyMotion-Vimeo-i-MetaCafe-64794)

Strony: 1 2

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - dondoonsie - 02-02-2014 15:21

(13-02-2013 13:19)Karczu napisał(a):  

vCheck.pl - menadżer statystyk i dostępności filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe!

Posiadasz filmy w serwisie YouTube lub DailyMotion? Zajmujesz się zarabianiem poprzez PPA metodą filmów? Twoje filmy bywają usuwane i masz dość ręcznego sprawdzania ich dostępności?

Oferujemy Ci w pełni automatyczny, darmowy, działający 24/7 innowacyjny system. vCheck będzie bez przerwy sprawdzał dostępność Twoich filmów. System prowadzi także szczegółowe statystyki wliczając w to wyświetlenia, like, disslike, ilość komentarzy, a wszystko po to abyś mógł lepiej sprawować piecze nad swoimi filmami!

Cały serwis dynamicznie się rozwija i z tygodnia na tydzień są dodawane nowe funkcjonalności.

Przejrzyste GUI:
[Obrazek: gui.png]

System statystyk:
[Obrazek: 3.png]

Serdecznie zapraszamy do testowania!
http://vcheck.pl

nie działa

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - Karczu - 02-02-2014 16:54

Z tego co mi wiadomo to właściciel przeniósł się pod nowy adres:

http://vcheck.locknet.pl

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - Krzysztof97 - 03-02-2014 10:45

Czy ktoś też ma może taki problem, że logowanie(pomimo ciągle wpisywania prawidłowych danych) wchodzi mu +/- co piąte?

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - cinekbux - 04-02-2014 00:25

Ja nie mogę się zalogować wogóle, moze to nie odpowiedni temat ale znacie jakieś inne programy/serwisy służące do tego samego?

Edit:
przepraszam, wkońcu się udało

Czy ten serwis nadal działa? Wyświetlenia sie nie aktualizują, jeśli filmik zostanie usunięty z jakim opóźnieniem zobacze to na stronce?

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - pietras909 - 04-02-2014 10:28

Wszystkiego nie zdązyłem jeszcze przenieść, w ciągu godzinki całość na nowo zacznie działać

Odp: RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - patryk0407 - 04-02-2014 10:43

(04-02-2014 10:28)pietras909 napisał(a):  Wszystkiego nie zdązyłem jeszcze przenieść, w ciągu godzinki całość na nowo zacznie działać

To jak ogarnięsz wszystko to daj znać

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - dondoonsie - 16-07-2014 15:40

(03-02-2014 10:45)Krzysztof97 napisał(a):  Czy ktoś też ma może taki problem, że logowanie(pomimo ciągle wpisywania prawidłowych danych) wchodzi mu +/- co piąte?

Ja tak mam. Nie mogę się zalogować.

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - Radarr - 25-07-2014 19:29

Wczoraj mogłem, dzisiaj nie mogę się zalogować:/ Nawet po zresetowaniu hasła.

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - dondoonsie - 27-07-2014 08:34

No właśnie, a bardzo potrzebuję stronkę która będzie mi pokazywać statystyki dailymotion.

RE: vCheck.pl - Menadżer filmów na YouTube, DailyMotion, Vimeo i MetaCafe! - dondoonsie - 15-01-2015 19:06

Strona nie działa