Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc (/Temat-Odpowiedz-Diqtiona-do-refa-ktory-generuje-mu-nawet-kilkaset-zl-msc-64742) |
RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 12-02-2013 16:10 W temacie chodzi mi o to jak fajnie traktuje swoich refow. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - tomazzi - 12-02-2013 16:13 (12-02-2013 16:10)kuba48 napisał(a): W temacie chodzi mi o to jak fajnie traktuje swoich refow. i myślę, że na tym można zakończyć całą zbędną już dyskusję nowi przeczytawszy to zastanowią się nim zostaną jego poleconymi bo będzie to groziło "olewką" z jego strony w kwestii pomocy i łaską w udzieleniu jej i nic dodać i nic ująć RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Devil877 - 12-02-2013 16:17 A Ty kuba48 jakim jesteś mentorem? bo podali Cie jako mentora ale jakoś żebyś chętnie pomagał to się do tego nie palisz i co też masz refów i mają tak samo założyć podobny temat i jechać po Tobie? . Temat bez sensu 100% racji w tym co Ci odpisał . RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - duzypawel - 12-02-2013 16:19 ja może trochę nie w temacie jestem ale czy aby Diqtion nie jest bezpośrednio w FC zatrudniony? więc co to za różnica czy ktoś się teraz zarejestruje z jego refa czy nie? :> co do samego tematu - zamiast się oburzać jak to chamsko zostałeś potraktowany może po prostu odpisz: nie, nie wiem dlatego pytam i może uzyskasz odpowiedź? a może odpowiedź jest na tyle trywialna, że powinieneś się jej domyślić samodzielnie? :> RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - daniel42na - 12-02-2013 16:26 (12-02-2013 16:19)duzypawel napisał(a): ja może trochę nie w temacie jestem ale czy aby Diqtion nie jest bezpośrednio w FC zatrudniony? więc co to za różnica czy ktoś się teraz zarejestruje z jego refa czy nie? :> Ogromna, gdyż osoba zarejestrowana z jego linku generuje mu zyski w wysokości 10% swoich zarobków. Od siebie dodam że bycie "mentorem" ppa nie jest takie proste. Jest masa osób które zajmą Ci mase cennego czasu a nawet nie zarejestrują się z refa, lub po prostu zrobią to tylko na odwal a zarabiają na innym serwisie lub pod inną osobą. Jest masa osób która za przeproszeniem g.. wie na temat zarabiania w sieci, BA - niewiele wie na temat poruszania się w sieci a chce od razu aby kasa leciała z nieba. Najlepiej aby wszystko zrobić za nich, bo przecież są niesamowitymi refami RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 12-02-2013 17:09 Owszem mentorem jestem, ale nikogo nie olewam, nie pisze tematow co to nie ja itd. Ale jak ktoś już napisze to pomagam jak mogę i ile moge i niezadowolonego refa raczej nie mam. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Skipi - 12-02-2013 17:12 Kolega też pisał do Diqtiona został również w podobny sposób potraktowany. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 12-02-2013 17:19 Haha genialnie Jakubie. Napisałem Ci wyraźnie ja pomagam ludziom, którzy pomocy potrzebują. Nigdzie nigdy nie pisałem kim to nie jestem, bo jestem tak naprawdę nikim w dzisiejszym świecie. Ty jesteś mentorem, uczysz swoich ludzi, więc zajmuj się tym co robić masz. Skąd ja mam wiedzieć, że to co pisze Tobie, cokolwiek by to było nie wykorzystasz potem do pozyskiwania nowych poleconych? Więc proszę Cię skończ waść wstydu oszczędz. Nigdy nikogo nie olałem, jeżeli on był wobec mnie fair. Pan tomazzi jest kolejną osobą, która nic nie wie, zobaczył screena jakiegoś urywku emaila i z góry twierdzi, że każdego olewam. Brawo. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - lapribbi - 12-02-2013 17:20 Ja jestem u Kuby reffem od 23 stycznia i nie mogę narzekać jest bardzo dobrym mentorem . Pomogl mi we wszystkim i tak jasno tlumaczył że dziś już zarabiam i to ładnie jak na poczatki RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - ciamciaj - 12-02-2013 17:20 Diqtion mogł tak zareagować, bo ostatnio powstało naprawdę dużo osób co szukają poleconych, nie mając wiedzy. Nie mowie tego o Tobie kuba, bo Cie nie znam. Z Diqtionem utrzymuje kontakt, czesto podajemy sobie refów którzy wyzyskuja nisze przeskakujac pomiedzy mentorami, albo po prostu rozmawiamy o wszystkim. Diqtion się zdziwił po prostu, że oficjalny mentor, ma problem z czymś takim, a nie była to pierwsza u niego taka sytuacja, bo wiele razy dostawał emaile od innych po prostu przekazywane od poleconych poleconych i tu zapewne tak skojarzył. Nie mówie ze Diqtion nigdy nikogo nie olał, ale zakładanie tematu po to, żeby psuć komuś opinie, pokazując niewiedzę i w wyniku ostatecznie "nałapać refów" jak dla mnie jest...słabe. |