![]() |
Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! (/Temat-Website-Watcher-Sprawdz-czy-jest-Restock-6474) Strony: 1 2 |
RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Kalis - 07-05-2010 18:33 hehe a po co to w ogóle nie wiem jak wam ale mi się nie przyda RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - rodak69 - 10-05-2010 22:43 nie przyda? a! musisz być zatem jasnowidzem! ![]() RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Ad4m - 25-05-2010 11:38 moim zdaniem on sprawdza przez ip a nie przez serwer ![]() A nie, poprawiam się. Ustawiłem niedziałające proxy na przeglądarkę domyślną i nadal strona była sprawdzana więc działa ![]() RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - alien97 - 25-05-2010 15:27 Mam pytanie. Jak ten program bedzie wiedzial ze zaczal sie restock Aha i czy mozna ustawic zeby odświezał np co 2 sekundy ? RE: Website Watcher - Sprawdź czy jest Restock! - Xkoniak - 25-05-2010 15:55 "Mam pytanie. Jak ten program bedzie wiedzial ze zaczal sie restock" Bo zauważy że treść strony się zmieniła (Patrz opis programu) Średni program ale może być :-) |