![]() |
Jak zrobić ankiete na blogu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Jak zrobić ankiete na blogu (/Temat-Jak-zrobic-ankiete-na-blogu-64576) Strony: 1 2 |
RE: Jak zrobić ankiete na blogu - miniek9090 - 09-02-2013 21:58 jezeli ma to byc fake glosowanie , to wrzuc kod js na wyskakujace okienko (alert) RE: Jak zrobić ankiete na blogu - octawius - 09-02-2013 21:59 To podaj kod jak możesz ![]() RE: Jak zrobić ankiete na blogu - szafranski - 18-05-2013 07:38 Opublikowałem na swoim blogu materiał wideo który pokazuje jak kroku zrobić ankietę zarówno w google na blogu czy facebooku. Jak również stworzyć ją w Wordzie. Jednym słowem komplet. Łatwo znajdziesz mojego bloga. Zapraszam do oceny tego praktycznego materiału mam nadzieję, że ten artykuł i wideo pomoże jak największej liczbie osób. RE: Jak zrobić ankiete na blogu - Komet - 04-06-2013 20:18 Kod zeby wyskakiwal komunikat: Cytat:<p style="text-align: center;"><input onclick="Jalert('Komunikat')" type="button" name="yes" value="Yes" /> <input onclick="Jalert('Komunikat2')" type="button" name="no" value="No" /></p> Mozesz wybrac oddzielny komunikat jak ktos kliknie Yes i oddzielny do No, w wersji z Yes/No moze to nie ma znaczenia, ale jak ktos ma dobry pomysl to mozna wykorzystac Tak btw zarabiales dotychczas tylko na youtube ? Bo spojrzalem na twoja sygne i na pytanie jakie zadales i tak pomyslalem sobie, ze przeciez ktos kto juz tyle zarobil to chyba zna podstawy na stronie internetowej ![]() Na przyszlosc, jesli jest cos ciekawego na stronie co chcialbys miec u siebie to klikasz prawym na dana rzecz i "zbadaj element", wtedy pokazuje ci sie kod danej rzeczy, w tym przypadku tego 'glosowania' o ktore pytales, mozesz go skopiowac i u siebie bedziesz mial identyczne. RE: Jak zrobić ankiete na blogu - WazzaP - 05-06-2013 15:19 ~~Do kosza~~ RE: Jak zrobić ankiete na blogu - szafranski - 17-07-2013 12:29 Chodzi Ci jak wstawić film na stronę ? Taki mały poradnik możesz znajdź na moim blogu. |