Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych (/Temat-Kupie-skrypty-oraz-bazy-stron-internetowych-64515) Strony: 1 2 |
RE: Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Uriel - 01-03-2013 15:30 Moja propozycja jest nadal aktualna. RE: Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Rzeziu - 02-03-2013 00:08 Mam do sprzedania panel obsługi serwerów ventrilo 2.1.x Panel do Zarządzania serwerami Ventrilo w wersji 2.1.x Panel Posiada Panel usera jak i również Panel Administracyjny: Panel Usera Zawiera: a) Informacje o Serwerze (Stan (ON/OF), Host, Port, oraz wszystkie inne potrzebne dane) oraz możliwość Włączenia / wyłączenia / zrestartowania serwera, B ) Zmiana hasła do logowania c) Zarządzanie BanLista d) JuniorAdmin (mozliwość tworzenia sub adminów z dotępem do Panelu Zarządzania) e) Logi ( logi logowania) Panel Admina zawiera: a) informacje główne (ilość kont, ilość kont aktywnych / nieaktywnych) B ) Userzy ( możliwość edycji każdego konta oraz usuwania go) c) Ustawienia Serwera d) Dodawanie Serwera ventrilo System sam wyłącza i blokuje konto po utracie ważności! RE: Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Xkoniak - 02-03-2013 11:34 Jakiś budżet mógłbyś określić? RE: Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Uriel - 02-03-2013 12:34 Rzeziu interesują mnie strony już gotowe, które można np. wrzucić na serwer, zmienić logo itp. i ją odpalić. Kwota jaką chcę przeznaczyć na jeden skrypt to do 50 zł RE: Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Xkoniak - 09-03-2013 10:31 Jeżeli interesuję Cię skrypt podobny do zalukaj.tv to zapraszam do kontaktu na PW. Kupię skrypty oraz bazy stron internetowych - Coristo - 26-06-2013 19:23 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |