![]() |
Ciekawy(?) pomysł :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Ciekawy(?) pomysł :) (/Temat-Ciekawy-pomysl-64490) |
RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Boonys - 08-02-2013 11:12 Jeśli chodzi o pomysł z punktami za posty, było kiedyś takie coś. Każdy (włącznie ze mną ponieważ wygrałem 2 razy ![]() ![]() Jeśli chodzi o Top Moderator/user, ciekawy pomysł, mogłoby to się sprawdzić. Jak dla mnie ten pomysł może z powodzeniem zaistnieć na naszym forum. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Admin - 08-02-2013 11:21 (08-02-2013 11:12)Boonys napisał(a): Jeśli chodzi o pomysł z punktami za posty, było kiedyś takie coś. Każdy (włącznie ze mną ponieważ wygrałem 2 razy Faktycznie, masz racje ![]() ![]() Szczególnie że mamy prawie 2x większy ruch niż rok temu. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Boonys - 08-02-2013 11:33 (08-02-2013 11:21)Admin napisał(a):Wiesz co, to się tylko tak wydaje. Wtedy forum było pełne zapaleńców, którzy żeby się wyróżnić byli w stanie zrobić wszystko (też taki byłem, ale w porę ochłonąłem). Myślę, że pamiętasz jak była walka między wtedy jeszcze lfe a lcp, jak jedni drugich spamowali i obgadywali na shoutboxie(08-02-2013 11:12)Boonys napisał(a): Jeśli chodzi o pomysł z punktami za posty, było kiedyś takie coś. Każdy (włącznie ze mną ponieważ wygrałem 2 razy ![]() Sorry za offtop, ale musialem. ![]() RE: Ciekawy(?) pomysł :) - bios - 08-02-2013 14:36 No to jak nie za punkty to faktycznie można wymyślić jakieś odznaki ![]() RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Roxi5017 - 08-02-2013 14:41 Cytat:psikusix pikusix1* ![]() RE: Ciekawy(?) pomysł :) - pikusix1 - 08-02-2013 15:27 Tak jak tu duża część osób napisała - pisanie postów to niestety beznadziejna sprawa. Ale zamiast tego proponowałbym konkursy forumowe, zwłaszcza konkursy na kreatywność typu najlepszy żart o zarabiam.com. Pomysłów na konkursy jest naprawdę wiele. Dla zwycięzców czekałyby nagrody, może nie super wypasione, ale kilkanaście FG by wystarczyło. Rzecz jasna - jeden konkurs na miesiąc. Co do TOPki... Dosyć ciekawa oferta. Można byłoby stworzyć temat, w którym każdy użytkownik mógłby podać swojego faworyta do danej kategorii: najlepszy moderator/użytkownik, największy spamer, najbardziej pomocna osoba itd, - jak to ujął Bios. Pisząc swojego ulubieńca musiałby napisać opis, typu dlaczego wybrał tą osobę, a nie inną (oczywście nie wybieramy siebie ![]() Myślę, że warto wprowadzić taki pomysł. ![]() RE: Ciekawy(?) pomysł :) - bios - 08-02-2013 15:30 Dokładnie. Z tymi żartami to nie wiem, bo każdy ma inne poczucie humoru ![]() A co do TOPki to wiadomo też, że jedna osoba nie wystarczy do ogarnięcia tego. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - pikusix1 - 08-02-2013 15:33 Te żarty to już przykład był, ale tak jak mówiłem - tematów jest pełno. Mi bardzo podobał się konkurs z Mario Balotelli'm, userzy mieli naprawdę ciekawe pomysły. ![]() RE: Ciekawy(?) pomysł :) - MartinS - 08-02-2013 15:39 Co do TOPki jestem jak najbardziej ZA ![]() RE: Ciekawy(?) pomysł :) - bios - 11-02-2013 23:18 Mam pytanko. Administracja coś będzie z tym pomysłem działać? |