Ciekawy(?) pomysł :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Ciekawy(?) pomysł :) (/Temat-Ciekawy-pomysl-64490) |
RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Boonys - 08-02-2013 11:12 Jeśli chodzi o pomysł z punktami za posty, było kiedyś takie coś. Każdy (włącznie ze mną ponieważ wygrałem 2 razy ) strasznie spamował, i to nie było zbyt zdrowe. Chociaż wtedy to było na zasadzie kto napisze więcej postów, i jeżeli dobrze pamiętam wtedy dostawało się odznakę piórko. Jeśli chodzi o Top Moderator/user, ciekawy pomysł, mogłoby to się sprawdzić. Jak dla mnie ten pomysł może z powodzeniem zaistnieć na naszym forum. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Admin - 08-02-2013 11:21 (08-02-2013 11:12)Boonys napisał(a): Jeśli chodzi o pomysł z punktami za posty, było kiedyś takie coś. Każdy (włącznie ze mną ponieważ wygrałem 2 razy ) strasznie spamował, i to nie było zbyt zdrowe. Chociaż wtedy to było na zasadzie kto napisze więcej postów, i jeżeli dobrze pamiętam wtedy dostawało się odznakę piórko. Faktycznie, masz racje Było coś takiego, odznaka piórka była dla "pisarza miesiąca" czyli osoby, która napisała najwięcej postów w ciągu miesiąca, jednak prócz odznaczenia piórko nie dawało żadnych przywilejów, więc walka o nie nie była zbyt wielka - w przypadku punktów/fg za posty to byłby dopiero spam Szczególnie że mamy prawie 2x większy ruch niż rok temu. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Boonys - 08-02-2013 11:33 (08-02-2013 11:21)Admin napisał(a):Wiesz co, to się tylko tak wydaje. Wtedy forum było pełne zapaleńców, którzy żeby się wyróżnić byli w stanie zrobić wszystko (też taki byłem, ale w porę ochłonąłem). Myślę, że pamiętasz jak była walka między wtedy jeszcze lfe a lcp, jak jedni drugich spamowali i obgadywali na shoutboxie(08-02-2013 11:12)Boonys napisał(a): Jeśli chodzi o pomysł z punktami za posty, było kiedyś takie coś. Każdy (włącznie ze mną ponieważ wygrałem 2 razy ) strasznie spamował, i to nie było zbyt zdrowe. Chociaż wtedy to było na zasadzie kto napisze więcej postów, i jeżeli dobrze pamiętam wtedy dostawało się odznakę piórko. Sorry za offtop, ale musialem. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - bios - 08-02-2013 14:36 No to jak nie za punkty to faktycznie można wymyślić jakieś odznaki RE: Ciekawy(?) pomysł :) - Roxi5017 - 08-02-2013 14:41 Cytat:psikusix pikusix1* RE: Ciekawy(?) pomysł :) - pikusix1 - 08-02-2013 15:27 Tak jak tu duża część osób napisała - pisanie postów to niestety beznadziejna sprawa. Ale zamiast tego proponowałbym konkursy forumowe, zwłaszcza konkursy na kreatywność typu najlepszy żart o zarabiam.com. Pomysłów na konkursy jest naprawdę wiele. Dla zwycięzców czekałyby nagrody, może nie super wypasione, ale kilkanaście FG by wystarczyło. Rzecz jasna - jeden konkurs na miesiąc. Co do TOPki... Dosyć ciekawa oferta. Można byłoby stworzyć temat, w którym każdy użytkownik mógłby podać swojego faworyta do danej kategorii: najlepszy moderator/użytkownik, największy spamer, najbardziej pomocna osoba itd, - jak to ujął Bios. Pisząc swojego ulubieńca musiałby napisać opis, typu dlaczego wybrał tą osobę, a nie inną (oczywście nie wybieramy siebie ). Następnie powstałaby ankieta z kategoriami, każdy by mógł zagłosować. Trwać mogłoby np. tydzień. Następnie pojawiłyby się oficjalne wyniki ze zwycięzcami. W tym momencie przydałyby się odznaki. Podaję przykład: jeżeli wygrałby Yazir na najbardziej pomocną osobę, wówczas po ogłoszeniu wyników otrzymałby odznakę, np. "Super Pomocnik". Warto by znaleźć osobę, która by się tym zajęła. Osobiście mógłbym się tym zająć, ale jest także Bios - zresztą to najmniej ważna sprawa. Myślę, że warto wprowadzić taki pomysł. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - bios - 08-02-2013 15:30 Dokładnie. Z tymi żartami to nie wiem, bo każdy ma inne poczucie humoru A co do TOPki to wiadomo też, że jedna osoba nie wystarczy do ogarnięcia tego. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - pikusix1 - 08-02-2013 15:33 Te żarty to już przykład był, ale tak jak mówiłem - tematów jest pełno. Mi bardzo podobał się konkurs z Mario Balotelli'm, userzy mieli naprawdę ciekawe pomysły. RE: Ciekawy(?) pomysł :) - MartinS - 08-02-2013 15:39 Co do TOPki jestem jak najbardziej ZA Nagrodami mogłyby być podpisy pod nickiem (SUPER XXX) dla top2-3 a dla TOP1 podpis pod nickiem jak i obrazek z rangą (np. kolor fioletowy, gwiazdka(lub cokolwiek innego) i napis SUPER XXX) RE: Ciekawy(?) pomysł :) - bios - 11-02-2013 23:18 Mam pytanko. Administracja coś będzie z tym pomysłem działać? |