Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? (/Temat-Jaki-rodzaj-ofert-na-blogu-lepszy-64386) |
Odp: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - miniek9090 - 05-02-2013 22:34 Skacze skacze i juz sie zatrzymalem . Jestem poleconym HAUKi . I po co piszesz ze "wielu mentorow" skarzy sie ze podkrada nisze , jak zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja tylko z ciamciajem zatapatalkowane ala miniacz Odp: RE: Odp: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - miniek9090 - 05-02-2013 22:37 Skacze skacze i juz sie zatrzymalem . Jestem poleconym HAUKi . I po co piszesz ze "wielu mentorow" skarzy sie ze podkrada nisze , jak zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja tylko z ciamciajem Edit Nawet ani troche bo juz te sposoby znalem . Kiedys promowalem nisze intensywnie i dupcia , dlatego szukalem poleconego ktory doradzi mi w wyborze niszy i w koncu znalazlem . Przestancie mnie oskarzac . Nie zarabiam na zadnej niszy ciamciaja !! zatapatalkowane ala miniacz Sory za post pod postem . Prosze moda o zlaczenie . Pomylilem przycisk cytuj z edytuj w tapatalku RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - MartinS - 05-02-2013 22:39 Mogłeś bardziej zamazać bo wszystkie nisze widać Moim zdaniem lepiej jak jest miniaturka i kawałek treści posta. Całe posty to złe rozwiązanie. RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - ciamciaj - 05-02-2013 23:11 @miniek, nie tylko ja ale tez gadam czesto z diqtionem, mamy o Tobie takie samo zdanie. Co do niszy, na pewno nie jest slaba, a bardzo przyszlosciowa...promowac nie umiesz to bylo o tym pisac...ale jak ja chcialem Cie nauczyc szukania nisz a nie wyciagania od kogos to jak to mowia "nie bede sie z koniem kopał" Co do postow, wiekszosc wchodzi i tak direct w dany post. Ale dalbym na glownej kawalki. Odp: RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - miniek9090 - 05-02-2013 23:16 (05-02-2013 23:11)ciamciaj napisał(a): @miniek, nie tylko ja ale tez gadam czesto z diqtionem, mamy o Tobie takie samo zdanie. Co do niszy, na pewno nie jest slaba, a bardzo przyszlosciowa...promowac nie umiesz to bylo o tym pisac...ale jak ja chcialem Cie nauczyc szukania nisz a nie wyciagania od kogos to jak to mowia "nie bede sie z koniem kopał" A co m do tego dawid , jak i tak na fc zarabialem?? Cb rozumiem ze sie wkurzyles , ale na twojej niszy nic nie zarabialem , wiec znalazlem pierwsza lepsza i zarobilem pare dolarkow . zatapatalkowane ala miniacz RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - ciamciaj - 06-02-2013 05:38 No to życzę wysokich zarobków Patrzac po sygnie, przydadza sie RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - rozekrr - 06-02-2013 08:04 Martins, bez obaw ktoś ogarnięty może i coś tam dostrzeże natomiast początkujący nic. Nie jest to temat odnośnie kto komu niszę podpierdzielił, proszę moderatora o uporządkowanie tematu ze zbędnego off topu. RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - lolekxp - 06-02-2013 13:29 Moim zdaniem zalezy od bloga, kolorystyki, stylu i wlasnych pogladow, ja osobiscie na swoich stosuje pelna tresc postow bo tak jest wizualnie znacznie lepiej bo tak bloga wykonalem . RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - HardCoreSex - 06-02-2013 14:52 Miniek9090, nie znam dokładnie całej sytuacji ale wiem jedno. Jeśli Ciamciaj piszę że nisza jest dobra to jest dobra. Spróbuj jeszcze nad nią popracować, może spróbuj innego sposobu by ją wypromować i zachęcić ludzi do pobierania? Ja wiem tyle że nowicjusz może mieć najlepsze nisze a zarobi okrągłe 0$, a doświadczony gracz zrobi ze słabej wypalonej niszy dobre pieniądze. Wracając do tematu, Chwytliwy nagłówek, krótki opis, [czytaj dalej] i dopiero tam linki do downloadu. Gdzieś czytałem że jak osoba poświęci choć chwilę swojego czasu czemuś, będzie bardziej zdeterminowana by to dostać. Dając od razu linki, osoba przeczyta tylko nagłówek po czym kliknie na link, zobaczy że musi wypełniać jakieś ankiety i wyjdzie. Nie podając od razu linku, osoba przeczyta nagłówek oraz opis, po czym kliknie czytaj dalej, przeczyta dalszą zachęcająca część opisu i dopiero kliknie w link by pobrać - osoba ta będzie bardziej zachęcona opisem i tym że już wykorzystała na to swój czas że chociaż spróbuje pobrać. To moja teoria, Pozdrawiam ^^ RE: Jaki rodzaj ofert na blogu lepszy? - sqmany - 11-02-2013 12:15 Mam super oczy które rozszyfrują jego niszę |