Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarób na refbacku - mój blog - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarób na refbacku - mój blog (/Temat-Zarob-na-refbacku-moj-blog-64233)

Strony: 1 2 3

RE: Zarób na refbacku - mój blog - startchips - 02-02-2013 16:47

9 postów i skąd pewność, że jesteś wiarygodny ? Pobądź trochę na forum pierw Wink

RE: Zarób na refbacku - mój blog - miniek9090 - 02-02-2013 16:50

posty to nie wszystko ...tu chodzi o staż , a ty masz zerowy Sad
niby jesteś od września , ale tylko 3h online

RE: Zarób na refbacku - mój blog - tomazzi - 02-02-2013 16:51

(02-02-2013 16:47)startchips napisał(a):  9 postów i skąd pewność, że jesteś wiarygodny ? Pobądź trochę na forum pierw Wink

sam przecież o tym zapewnił a skoro tak zrobił no to już wszyscy wiedzą, że jest tak jak napisał sam o sobiebekabekabekabekabeka
wielu uczciwych oszustów już to forum przerabiało i przyszli z piz... i poszli w piz...

RE: Zarób na refbacku - mój blog - miniek9090 - 02-02-2013 16:53

jak coś to za wyłudzone pieniądze kupi lizaka Smile

RE: Zarób na refbacku - mój blog - Server - 02-02-2013 17:17

Drogi mój Użytkowniku o bardzo ładnym nicku miniek9090, przeczytaj, co mam do powiedzenia.

Na konkurencyjnym forum mam 550 postów, ludzie lubią się ze mną wymieniać pieniędzmi pomiędzy bankami, bo wiedzą, że ich nie oszukam. Na Waszym forum siedzę rzadko, bo jest dla mnie za duże i przytłacza swoją wielkością. Nie mam wcale zamiaru szukać murzynów do klikania, chcesz to klikasz, nie chcesz to nie klikasz.

Co do uczciwości, spytajcie się użytkownika aero. Kiedyś wysłał mi przelew zamiast 1 raz to 3 razy i nie wiedział o tym i ja napisałem mu, że wysłał mi za dużo razy 0,62$ (wymiana pomiędzy PP a LR), odesłałem mu 1,24$ i każdy był zadowolony, on, że nie "uciekłem" z tymi pieniędzmi, a ja, że nie okazałem się chamem, tylko uczciwą osobą.

Wybór należy do Was, czy zapiszecie się z moich banerów, czy nie.

RE: Zarób na refbacku - mój blog - tomazzi - 02-02-2013 17:21

szczerze mówiąc nie interesuje tutaj nikogo inne forum, na nim możesz mieć złote konto być królem
tutaj interesuje każde to co jest tutaj a nie gdzie indziej, a tutaj jesteś nikim znanym
dla mnie aero jest równie nie wiarygodną osobą jak ty także jego przykład dla mnie jak i dla wielu nie świadczy o twojej wiarygodności

życzę powodzenia w szukaniu murzynów co za 2 gr będą klikać, dla mnie i dla wielu szkoda tracenia czasu na scamowate bux-y ale jedni lubią rybki a inni akwarium bo jest x więcej rzeczy gdzie poświęciwszy czas zarobisz konkretne pieniądze a szkoda czas marnować na scamy

RE: Zarób na refbacku - mój blog - Server - 02-02-2013 17:31

Moje propozycje buxów to propozycje najlepszych, wypłacalnych stron internetowych. Zgadzam się, stawki są niskie, ale znam osoby, które bardzo lubią klikać i nie przerażają się niskimi stawkami.

RE: Zarób na refbacku - mój blog - tomazzi - 02-02-2013 17:33

(02-02-2013 17:31)Server napisał(a):  Moje propozycje buxów to propozycje najlepszych, wypłacalnych stron internetowych. Zgadzam się, stawki są niskie, ale znam osoby, które bardzo lubią klikać i nie przerażają się niskimi stawkami.

fakt są ludzie co mają nie równo pod sufitem, gdyby moje dzieci marnowały czas na takie "zarabianie" natychmiastowo wylądowałyby u psychiatry bo każdy zdrowo myślący człowiek nie marnuje czasu na takie rzeczy bo o co tu dostaniesz nie da się nazwać zarobkiem

RE: Zarób na refbacku - mój blog - Server - 02-02-2013 17:36

Zgadzam się, nie zarobisz na buxie bez żadnej inwestycji i dobrej reklamy reflinka, ale na pewno sobie dorobisz, nawet te 3zł, które potem przeznaczysz powiedzmy na transfer na chomikuj.

Ja w pół roku z samych buxów zarobiłem ok. 400zł i nie uważam, że to jest dużo, ale głośniki sobie kupiłem i fajerwerki na Sylwestra 2012/13 i nie żałuję czasu na klikaniu.

RE: Zarób na refbacku - mój blog - tomazzi - 02-02-2013 17:41

(02-02-2013 17:36)Server napisał(a):  Zgadzam się, nie zarobisz na buxie bez żadnej inwestycji i dobrej reklamy reflinka, ale na pewno sobie dorobisz, nawet te 3zł, które potem przeznaczysz powiedzmy na transfer na chomikuj.

Ja w pół roku z samych buxów zarobiłem ok. 400zł i nie uważam, że to jest dużo, ale głośniki sobie kupiłem i fajerwerki na Sylwestra 2012/13 i nie żałuję czasu na klikaniu.

400 zł za pół roku bekabekabekabekabekabeka nie wiem czy się chwalisz czy żalisz
moje dzieci na ppd, ppa i paru innych rzeczach mają tyle w 2-3 dni a nie w pół roku, tego się nawet dorabianiem nie da nazwać
polecam zacząć leczyć się na nogi bo na głowę już za późno, ale admini bux-ów chwalą was fanatyków swych pod niebiosa, bo bez fanatyków zakończyła by się era scamów

na tym kończę dysputę i jak pisałem wcześniej - powodzenia w szukaniu białych murzynów fanatyków co za okruszki będą czas marnować i pieniądze rodziców za prąd i internet