Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. (/Temat-Wlasna-strona-tylko-do-zarabiania-na-wyswietleniach-reklam-64204)

Strony: 1 2

RE: Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. - surfer0700 - 02-02-2013 22:14

W pierwszym poście aero napisał, sprawdź to: InfoLinks

RE: Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. - aero2 - 02-02-2013 22:14

Na razie próbuję jeden sposób, jak wypali to dobrze, jak nie poszuka się innego, lepszego.

Jak zrobić, by kod Java Script, otwierał automatycznie link w osobnym oknie/karcie, po wejściu na stronę?

RE: Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. - surfer0700 - 02-02-2013 22:17

Ja też już wymyśliłem swój sposób na promocję serwisu i jak na początek jest bardzo dobry.
Zawsze byłem fanem PASSSYYYWNEGO dochodu Big Grin

RE: Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. - kamil540 - 19-02-2013 16:18

A jaki to sposób, może powiesz coś więcej ?Smile

RE: Własna strona, tylko do zarabiania na wyświetleniach reklam. - mari133 - 14-03-2013 11:30

(02-02-2013 22:17)surfer0700 napisał(a):  Ja też już wymyśliłem swój sposób na promocję serwisu i jak na początek jest bardzo dobry.
Zawsze byłem fanem PASSSYYYWNEGO dochodu Big Grin
Może coś więcej ? Big Grin