Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117)
+--- Wątek: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! (/Temat-Justin-Bieber-ZAGRA-W-POLSCE-64177)

Strony: 1 2

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - bios - 01-02-2013 16:22

A ja już mam domenę Lol

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - masterex2 - 01-02-2013 17:55

(01-02-2013 15:49)damianus627 napisał(a):  No to trzeba przygotować giwery i iść.Jerk

Mogę się zabrać razem z tobą?
PS.RPG wystarczy?? Jerk

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - Pd7 - 04-03-2013 19:24

Jeszcze go w Polsce brakowało

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - Kzn - 04-03-2013 19:46

[Obrazek: c3ep.jpg]

Jak to zobaczyłem to myślałem, że zejdę z tego świata.
Myślałem, że ten moment nigdy nie nastąpi. A jednak Sad

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - miniek9090 - 04-03-2013 19:56

aj tam ... wystarczą darmowe domeny ;p
także myśle nad ta nisza , oby tylko całe zarabiam jej nie okupiło Big Grin

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - Kzn - 04-03-2013 20:12

Ja już mam pomysł ;D

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - Max998 - 07-03-2013 20:13

Niech pogra i się stąd zabiera proste - i tak nigdy w życiu nie pójdę na jego/jej* koncert.

*niepotrzebne skreślić.

Koncert, koncertem ale we mnie aż się gotuje gdy słyszę na Vivie i w radiu Eska, że JB jest porównywany do Michaela Jacksona.. Wstyd i hańba!! Angry

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - zarabiamwnecie - 07-03-2013 20:29

Ja jego piosenek nie lubię, ale go szanuję.. Mówicie, że Ciota, pedał, itp, a sami nigdy takiej popularności nie osiągnecie.. Niektórzy kozaczą 'jak tam wpadne to go zabije' i takie tam pierdoły.. Spójrzmy od tel strony, iż ma on +10 ochroniarzy więc nikt nie ma szans... Osiągnijcie taki talent, reputacje to pogadamy..

RE: Justin Bieber ZAGRA W POLSCE! - panarbuz - 12-03-2013 09:56

Szkoda czasu na całodniowe rzucanie mięsem w osobę, której praktycznie się nie zna. Trzeba nie mieć własnego życia, by wcinać się do kogoś, kogo nawet nie znamy. Nie słucham go, mam inne upodobania muzyczne. Jednak tworzenie jakiejś sieci nienawiści jest przesadą.