Zarabianie na paypala - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na paypala (/Temat-Zarabianie-na-paypala-63689) |
RE: Zarabianie na paypala - aggankx - 23-01-2013 12:15 ściągnąłem zbarre i mój komp nie wytrzymał- błąd krytyczny. xDD Niestety mój komputer nie wytrzymuje takich nowinek technologicznych jak surfbarry ; ( tak samo jak niewytrzymuje youtube'a i minecrafta () będę się musiał zastanowić nad ptp, a czy ktoś ma inny pomysł? RE: Zarabianie na paypala - aero2 - 23-01-2013 12:24 Klikaj w buxach. Odp: Zarabianie na paypala - miniek9090 - 23-01-2013 12:29 Po 4c dziennie , a potem nie wyplacisz kasy , bo sie zescami i *uj* bombki strzelil z hajsu xd _____________________________________ moj rekord w ninja fruit to 1100 . zapraszam na bloga o zarabianiu :zarabiamyprzeznet.wordpress.com RE: Odp: Zarabianie na paypala - aggankx - 23-01-2013 13:33 (23-01-2013 12:29)miniek9090 napisał(a): Po 4c dziennie , a potem nie wyplacisz kasy , bo sie zescami i *uj* bombki strzelil z hajsu xdTAK, dlatego zaznaczyłem że buxy odpadają. więc tak: odpadają: buxy,ptc,ptr i inne jak i też surfbarry zastanowię się nad ptp ,ale cienko to widzę a w uploadzie nie mam żadnego doświadczenia ciężko to widzę Odp: Zarabianie na paypala - miniek9090 - 23-01-2013 13:36 Dziwie sie dlaczego zaden modek jeszcze tematu nie usunal....masz cale forym poswiecone zarabianiu . Rusz sie i popatrz .. Nikt Ci nie podlozy pod nos niszy ... _____________________________________ moj rekord w ninja fruit to 1100 . zapraszam na bloga o zarabianiu :zarabiamyprzeznet.wordpress.com RE: Odp: Zarabianie na paypala - tomazzi - 23-01-2013 13:39 (23-01-2013 13:33)aggankx napisał(a):(23-01-2013 12:29)miniek9090 napisał(a): Po 4c dziennie , a potem nie wyplacisz kasy , bo sie zescami i *uj* bombki strzelil z hajsu xdTAK, dlatego zaznaczyłem że buxy odpadają. najlepiej ponarzekać i nic nie robić a kasa na pp będzie ci spadała jak manna z nieba na twoje wymagania jakie dałeś w 1 poście to ptp jest najprostszym rozwiązaniem bo z nim i w nim nie robisz nic, nic nie klikasz a $ się same zbierają, ale jak nap wyżej: nie rób najlepiej nic, narzekaj a $ jako manna z nieba ci same będą wpadały RE: Zarabianie na paypala - aggankx - 23-01-2013 14:00 "najlepiej ponarzekać i nic nie robić a kasa na pp będzie ci spadała jak manna z nieba na twoje wymagania jakie dałeś w 1 poście to ptp jest najprostszym rozwiązaniem bo z nim i w nim nie robisz nic, nic nie klikasz a $ się same zbierają, ale jak nap wyżej: nie rób najlepiej nic, narzekaj a $ jako manna z nieba ci same będą wpadały" po pierwsze nie narzekam tylko proszę po drugie właśnie chcę coś robić... po trzecie bardzo lubię monotonne ale łatwe prace, mogą trwać całymi godzinami(np. po 1-3 godziny dziennie) ale łatwe ;> po czwarte jakie wymagania człowieku?! napisałem tylko że nic nie wiem o uploadzie a buxy i ptc odpadają, chyba że jeżeli wymagam 10 zł to za dużo to faktycznie, spore wymaganie po piąte lubię klikać xD po szóste nie chodzi mi o to żeby kasa sama wpadała, bo to jest trudne do uzyskania, a nad ptp się zastanowię.... nie chcę żeby ktoś mi coś podkładał pod nos tylko pomagał, ale skoro nie od tego jesteście, to pozdrawiam i życzę miłego dnia. RE: Zarabianie na paypala - darkmatthew - 23-01-2013 14:37 Ja szukam pomocy,kogoś kto pomoże zarobić chociaż 10zł tydzień. RE: Zarabianie na paypala - Rzeziu - 23-01-2013 15:00 Napiszcie do mnie na GG : 2866669 będziecie dla mnie pracować będę wam płacił te 10 zł RE: Zarabianie na paypala - tomazzi - 23-01-2013 16:56 (23-01-2013 16:48)charli napisał(a): Polecam surfbar "z-barre" sam konwertujesz zarobione punkty na euro i wyplacasz kiedy chcesz a czytasz matole w ogóle temat ? bo widzę, że tylko spamujesz i pseudo reklamę urządzasz swoim spamerskim postem przeczytaj 1 post na 2 stronie a zobaczysz co autor tematu pisze na temat surffbarów wystarczy chcieć przeczytać posty w temacie a nie spam urządzać byle tylko posta usadzić |