Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na paypala - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarabianie na paypala (/Temat-Zarabianie-na-paypala-63689)

Strony: 1 2 3

RE: Zarabianie na paypala - aggankx - 23-01-2013 12:15

ściągnąłem zbarre i mój komp nie wytrzymał- błąd krytyczny.
xDD

Niestety mój komputer nie wytrzymuje takich nowinek technologicznych jak surfbarry ; ( tak samo jak niewytrzymuje youtube'a i minecrafta (Undecided)

będę się musiał zastanowić nad ptp, a czy ktoś ma inny pomysł?

RE: Zarabianie na paypala - aero2 - 23-01-2013 12:24

Klikaj w buxach.

Odp: Zarabianie na paypala - miniek9090 - 23-01-2013 12:29

Po 4c dziennie , a potem nie wyplacisz kasy , bo sie zescami i *uj* bombki strzelil z hajsu xd

RE: Odp: Zarabianie na paypala - aggankx - 23-01-2013 13:33

(23-01-2013 12:29)miniek9090 napisał(a):  Po 4c dziennie , a potem nie wyplacisz kasy , bo sie zescami i *uj* bombki strzelil z hajsu xd
TAK, dlatego zaznaczyłem że buxy odpadają.

więc tak:
odpadają:
buxy,ptc,ptr i inne jak i też surfbarry

zastanowię się nad ptp ,ale cienko to widzę

a w uploadzie nie mam żadnego doświadczenia

ciężko to widzę

Odp: Zarabianie na paypala - miniek9090 - 23-01-2013 13:36

Dziwie sie dlaczego zaden modek jeszcze tematu nie usunal....masz cale forym poswiecone zarabianiu . Rusz sie i popatrz .. Nikt Ci nie podlozy pod nos niszy ...

RE: Odp: Zarabianie na paypala - tomazzi - 23-01-2013 13:39

(23-01-2013 13:33)aggankx napisał(a):  
(23-01-2013 12:29)miniek9090 napisał(a):  Po 4c dziennie , a potem nie wyplacisz kasy , bo sie zescami i *uj* bombki strzelil z hajsu xd
TAK, dlatego zaznaczyłem że buxy odpadają.

więc tak:
odpadają:
buxy,ptc,ptr i inne jak i też surfbarry

zastanowię się nad ptp ,ale cienko to widzę

a w uploadzie nie mam żadnego doświadczenia

ciężko to widzę

najlepiej ponarzekać i nic nie robić a kasa na pp będzie ci spadała jak manna z nieba
na twoje wymagania jakie dałeś w 1 poście to ptp jest najprostszym rozwiązaniem bo z nim i w nim nie robisz nic, nic nie klikasz a $ się same zbierają, ale jak nap wyżej: nie rób najlepiej nic, narzekaj a $ jako manna z nieba ci same będą wpadały

RE: Zarabianie na paypala - aggankx - 23-01-2013 14:00

"najlepiej ponarzekać i nic nie robić a kasa na pp będzie ci spadała jak manna z nieba
na twoje wymagania jakie dałeś w 1 poście to ptp jest najprostszym rozwiązaniem bo z nim i w nim nie robisz nic, nic nie klikasz a $ się same zbierają, ale jak nap wyżej: nie rób najlepiej nic, narzekaj a $ jako manna z nieba ci same będą wpadały"

po pierwsze nie narzekam tylko proszę
po drugie właśnie chcę coś robić...
po trzecie bardzo lubię monotonne ale łatwe prace, mogą trwać całymi godzinami(np. po 1-3 godziny dziennie) ale łatwe ;>
po czwarte jakie wymagania człowieku?! napisałem tylko że nic nie wiem o uploadzie a buxy i ptc odpadają, chyba że jeżeli wymagam 10 zł to za dużo to faktycznie, spore wymaganie
po piąte lubię klikać xD
po szóste nie chodzi mi o to żeby kasa sama wpadała, bo to jest trudne do uzyskania, a nad ptp się zastanowię....

nie chcę żeby ktoś mi coś podkładał pod nos tylko pomagał, ale skoro nie od tego jesteście, to pozdrawiam i życzę miłego dnia.

RE: Zarabianie na paypala - darkmatthew - 23-01-2013 14:37

Ja szukam pomocy,kogoś kto pomoże zarobić chociaż 10zł tydzień.

RE: Zarabianie na paypala - Rzeziu - 23-01-2013 15:00

Napiszcie do mnie na GG : 2866669 będziecie dla mnie pracować będę wam płacił te 10 zł

RE: Zarabianie na paypala - tomazzi - 23-01-2013 16:56

(23-01-2013 16:48)charli napisał(a):  Polecam surfbar "z-barre" sam konwertujesz zarobione punkty na euro i wyplacasz kiedy chcesz
na paypal po kilku godzinach masz kase ,na pewno po m-cu uzyskasz bez poleconych min.10euro

a czytasz matole w ogóle temat ? bo widzę, że tylko spamujesz i pseudo reklamę urządzasz swoim spamerskim postem
przeczytaj 1 post na 2 stronie a zobaczysz co autor tematu pisze na temat surffbarów
wystarczy chcieć przeczytać posty w temacie a nie spam urządzać byle tylko posta usadzić