Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę (/Temat-The-Gold-Mine-Bux-Darmowe-konto-Ultimate-i-5-na-reklame-63646)

Strony: 1 2

RE: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - BlackDead - 23-01-2013 15:30

Dzięki krab13,masz oczywiście punkcika reputacji.

Dużo się zarabia na tym buxie i jest darmowa reklama.Zapraszam innych.

RE: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - BlackDead - 20-02-2013 22:11

Dzisiaj otrzymałem wypłatę
[Obrazek: attachment.php?aid=1554]
Doszła w ciągu 12 h.Mam więcej kasy ale na koncie standard można wypłacić max $4

RE: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - pokezaju - 22-02-2013 20:23

kumpel tez... a ja myslalem ze scam i przestalem, a potrzebuje jeszcze 130 klikow ;(

RE: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - BlackDead - 22-02-2013 20:42

Te 300 klików to wcale nie tak dużo ja klikałem co kilka dni i mam ponad 300 i kasy ponad $5.Ale teraz na zwykłym koncie są 2 reklamy dziennie Sad Jednak dla nowych użytkowników konto ultimate nadal na miesiąc za darmo.
Pokezju masz 136 klików całkiem nieźle Big Grin

RE: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - pokezaju - 23-02-2013 00:55

No właśnie w tym rzecz ,ze masz już zwykle.. A nie chce inwestować nagle nie mając pewności ,ze nie ogłosi upadłości.

RE: The-Gold-Mine-Bux Darmowe konto Ultimate i 5$ na reklamę - BlackDead - 23-02-2013 15:07

Też nie będę inwestował ale jak ktoś nie ma konta to warto się zarejestrować i klikać na koncie ultimate i nadal jest darmowa reklama Big Grin