Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dobre Nisze, Mało Kasy? - Promuj Się Z Termikiem Na Sharebay.net! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dobre Nisze, Mało Kasy? - Promuj Się Z Termikiem Na Sharebay.net! (/Temat-Dobre-Nisze-Malo-Kasy-Promuj-Sie-Z-Termikiem-Na-Sharebay-net-63638)

Strony: 1 2

RE: Dobre Nisze, Mało Kasy? - Promuj Się Z Termikiem Na Sharebay.net! - Lady_Punk - 13-06-2013 08:31

Jestem zainteresowany mentorem.
Korzystałem z firecash ale nagle wyparowało mi konto bez informacji (?), ostrzeżenia. A pliki w moich linkach trwają nadal toteż nie było to chyba banem spowodowane.
Mam jeden filmik nad promocją którego pracuję, tylko link do hostingu zmienić. Potrzeba mi sposobów na szukanie nisz od mentora, pozycjonowania, pisania bloga (chcę stronkę z hackami do gier facebook zrobić albo cracki albo nie wiem).

RE: Dobre Nisze, Mało Kasy? - Promuj Się Z Termikiem Na Sharebay.net! - Karczu - 13-06-2013 10:23

Termik nie jest już Mentorem od dłuuugiego, ale możesz napisać na support[at]sharebay.PL Smile