Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. (/Temat-Blyskawiczna-wplata-pieniedzy-63436) Strony: 1 2 |
RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - Ropsont - 17-01-2013 21:42 Liliontransfer 100% polecam. Zawsze błyskawicznie sobie radzą, a w razie czego kontakt z supportem, który też dość szybko odpowiada. RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - Szakallt - 17-01-2013 22:56 (17-01-2013 20:48)ssvoice napisał(a): Czy te liliontransfer, to pewne? już kilkanaście razy korzystałem z ich usług. Polecam RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - tomazzi - 17-01-2013 23:08 z lilion kilka transakcji - żadna nie pozostawiła miłego wspomnienia miałem "przyjemność" trafienia na pustki na ich koncie lr i czas czekania na przelew w kilku przypadkach trwał 5 i 7 dni gdzie kasa była potrzebna na już ja osobiście ich nie polecam, natomiast na i-transfer transakcje do kilkunastu minut także ich jak najbardziej polecam RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - Szakallt - 18-01-2013 02:13 (17-01-2013 23:08)tomazzi napisał(a): z lilion kilka transakcji - żadna nie pozostawiła miłego wspomnienia widocznie coś było nie tak ja najdłużej czekałem chyba z 3h a tak to kilka-naście minut RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - tomazzi - 18-01-2013 08:08 (18-01-2013 02:13)Szakallt napisał(a):(17-01-2013 23:08)tomazzi napisał(a): z lilion kilka transakcji - żadna nie pozostawiła miłego wspomnienia kontaktowałem się z support i taka od nich była odpowiedź, że lr mają puste, proponowali zmianę procesora bo na innych nie brakowało im środków lecz mnie inne procesory nie interesowały także z lilion masz loterie, możesz trafić na puste konto i czekać x dni, na i-transfer widzisz kto ile oferuje i kupujesz jeśli potrzebujesz, a lilion nie widzisz czy na danym koncie mają pieniądze czy też ich brak jest ... RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - Limitless - 18-01-2013 08:48 tomazzi dobrze mówi , od paru dni na lionie są braki i klienci czekają nawet po tygodniu , (pewne info z innego forum) RE: Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - tomazzi - 18-01-2013 08:58 (18-01-2013 08:48)Limitless napisał(a): tomazzi dobrze mówi , od paru dni na lionie są braki i klienci czekają nawet po tygodniu , (pewne info z innego forum) nie korzystam z ich usług odkąd jest i-transfer więc nawet nie wiem co się u nich dzieje, ale po twojej informacji widzę, że sytuacja moja nie była zapewne pierwszą ale nie jest ostatnią bo ponownie mają braki .... wielki szumnie reklamowany kantor wymian a nie potrafi zapewnić płynności gotówkowej.... to tak jak byś poszedł do kantoru w realu, kupił $ wpłacając pieniądze za nie i od pani w okienku dowiedział się, że musisz poczekać tydzień na $ bo ich nie mają, jednym słowem kpiny pozostawiam to bez większego komentarza i osobiście polecam ale nie korzystać z ich usług chyba, że chce się czekać na realizację Błyskawiczna wpłata pieniędzy. - Artinesse - 02-03-2018 00:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |