Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc (/Temat-Fireshop-Multimedialny-Sklepik-Fc-63353) |
RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - Nicktim - 16-01-2013 18:23 Nom i żeby ceny nie były z kosmosu. RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - miniek9090 - 16-01-2013 18:25 to tylko trzeba zrobic jakąs grafike , wsatwic , połaczyc z baza danych i wymyslic nazwy podfolderów i różnyh opcji. RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - Nubi - 16-01-2013 19:09 A sprzedaż lajków/wyś/innych takich usług w Multimedialnym Sklepiku Fc będzie dostępna ? Odp: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - miniek9090 - 16-01-2013 19:21 Pewnue nie.. Narazie czekamy . Jezeli fc chca zrobic aplikacje niech pisza na forum android w dziale ogloszenia dla devolperow zatapatalkowane ala miniacz RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - FireMedia - 18-01-2013 16:51 sklepik będzie rozbudowywany. Mamy nadzieję,że ruszy on z początkiem lutego RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - RasTak - 24-02-2013 12:16 Mam takie pytanko odnośnie "Facebook AutoLike Script : Skrypt do automatycznego lajkowania strony na facebooku" opłaca się zakupić? RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - Kzn - 24-02-2013 12:25 @up Nie opłaca wpisz to samo w google a odrazu masz link do ściągnięcia za darmo RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - luxiorsan - 24-02-2013 12:40 Może mi ktoś napisać na czym polega dokładnie ten skrypt? Czy to o to chodzi, że typek wchodzi na sronke, i jeżeli kliknie w byle co i jest zalogowany na fejsie, to automatycznie zalajkuje moją stronę ? I czy jak kliknie i strona sie zalajkuje, to to w co kliknął się otwiera , czy tylko strona sie lajkuje? Wiem, że trochę zamotane, ale mam nadzieję, że zrozumiecie RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - RasTak - 24-02-2013 13:02 dzięki Kzn w takim razie sobie poszukam czegoś darmowego RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc - kruszq - 24-02-2013 13:09 Ja już znalazłem skrypt za darmo, pierwszy wynik w google Chyba wasi programiści muszą napisać coś naprawdę złożonego, inaczej nie ma problemu ze znalezieniem tego za free |