Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h (/Temat-zarabiaj-na-klikaniu-lubie-to-nawet-10zl-h-63136)

Strony: 1 2

RE: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - surfer0700 - 09-01-2013 22:45

Masz Nas za idiotów? Z resztą temat o LubieTo już był i jest na tym forum, tak więc dziękujemy za to, że próbowałeś wyciągnąć od Nas emaile.
Miłego Wieczoru Milionerze z LubieToTo!

RE: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - Pawel1413 - 09-01-2013 22:52

(09-01-2013 22:45)surfer0700 napisał(a):  Masz Nas za idiotów? Z resztą temat o LubieTo już był i jest na tym forum, tak więc dziękujemy za to, że próbowałeś wyciągnąć od Nas emaile.
Miłego Wieczoru Milionerze z LubieToTo!

Takich debili jak ty na forum jeszcze nie widziałem nie dość że nie potrafi czytać to jeszcze ocenia ludzi bezwarunkowo

RE: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - surfer0700 - 09-01-2013 22:58

Chyba Ty masz problem z czytaniem. Czytałeś regulamin? Widzę, że nie. Jak przeczytasz zacznij wypowiadać się na forum.

RE: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - Pawel1413 - 09-01-2013 23:03

ok to już inna sprawa. Jak będzie kosz to trudno

RE: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - surfer0700 - 09-01-2013 23:04

Oto tajemniczy cudowny poradnik tego inteligenta:

Cytat:Mój system jest sprawdzony i działa w 100% dlaczego? Bo sam go używam
z tym systemem możesz w parę minut uzbierać minimum a jest nim 5zł

Co musisz zrobić:

1.Załóż konto na facebook-u link Nie ważne że już masz
załóż je i wpisz jakieś nie prawidłowe dane jednym słowem
stwórz fikcyjne konto: dlaczego to robisz? Będziesz klikał na stronach "lubie to"
więc po co zaśmiecać własną prywatną tablicę

2.Wstaw zdjęcie profilowe i napisz coś na swojej tablicy
teraz najważniejsza rzecz wejdź na tą stronę tutaj jest link
i dodaj wszystkich którzy tam są do znajomych minimum 50 musisz mieć aby zarabiać.
zostaw tam komentarz aby inni mogli cię przyjąć do znajomych i uzbierać minimum

3. Jeżeli już założyłeś konto na facebook i masz 50 znajomych (jest to bardzo ważne aby przystąpić do programu) to zarejestruj się na tej stronie (reflink lubietoto)
i zaloguj się przez facebook od tej chwili możesz już zbierać punkty i wymieniać je na doładowania czy na pieniądze

Aby więcej zarabiać utwórz kolejne konta facebook i zrób krok po kroku tak jak ci powyżej napisałem
Ok masz np. już 2 konta na facebook i lubietoto i zbierasz punkty jak te punkty przesłać na jedno konto?
Bardzo prosto otwierasz dwie przeglądarki logując się na różnych kontach facebook np. na firefoks do konta facebook nr.1 a na przeglądarce chrome logujesz się na konto nr.2 logujemy się także na stronie lubietoto

teraz klikamy na stronie (reflink lubietoto) zakładkę "graj o punkty" szukając przycisk "stwórz rozgryfkę"

wybierasz grę "kolorowe kulki" zawodników dwóch i stawka np.100pkt i "dodaj rozgrywkę"

teraz zagraj w tą grę z konta o nr1 i konta nr.2 Zrób tak aby jedno konto przegrało i tak przenosimy z jednego konta na drugie swoje zdobyte punkty

proste prawda? UWAGA: nie wiem ile możesz posiadać kont aby cie nie zbanowali ja jak narazie mam 3 konta i jeszcze mnie nie zablokowali

O jena... Administrator LubieToTo teraz się dowie, że zarabiasz na jego stronie beka

ps: już zarobiłem 10 złotych w 5 minut. Super! Sex

RE: zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - Admin - 09-01-2013 23:13

Nieodpowiedni dział, bezsensowna dyskusja zarówno autora jak i surfera, poza tym nie wspieramy list adresowych.
Przenoszę.

zarabiaj na klikaniu lubie to nawet 10zł/h - Admin - 09-01-2013 23:13

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.