Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? (/Temat-Rozwiazane-Router-blokuje-dostep-to-ptzplace-6309)

Strony: 1 2

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - znikajacypunkt - 30-04-2010 16:23

Mi natomiast nie wchodzi ptz place. Mam router, ciasteczka wyczyściłem. Dopiero jak skorzystałem z programu hide ip to zadziałało ale strona wolno się wczytuje. Jakieś inne pomysły? Firewall wyłączony na routerze....

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:29

Spróbuj użyć Ccleaner i wyczyścić temp systemu, temp przeglądarek albo skorzystać z innej.

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:33

Silek, a tego nie wiem, czy blokuje mi reedem.

Da się to sprawdzić jakoś ?

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:38

Zakładka Reedem (zielona) w Lockerz.com

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:38

A to jedynie podczas restocku Smile

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:41

Podczas restocku to z Reedem przekieruje Cie na ptzplace.lockerz.com i tam sie logujesz i zamawiasz nagrody. Jak Ci lockerz działa i ptzplace to nie widze sensu kontynuowania tego tematu Smile Mam nadzieje, że pomogłem.

Pozdrawiam

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:42

Tak, tak. Wielki dzięki za odpowiedzi.

Również pozdrawiam Smile

[Rozwiązane][Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.