Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program Partnerski za10groszy.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92)
+--- Wątek: Program Partnerski za10groszy.pl (/Temat-Program-Partnerski-za10groszy-pl-63089)

Strony: 1 2

RE: Program Partnerski za10groszy.pl - Devil877 - 31-08-2013 22:33

Więc tak dowody są z 2012 roku a mamy? 2013 , dlaczego nie udostępniłaś nowszych? po za tym nie wyglądają żeby były z tego serwisu , jeżeli próbujesz oszukać szybko wyłapiesz bana .

RE: Program Partnerski za10groszy.pl - BajdeQ - 03-09-2013 21:48

(31-08-2013 21:50)Niebieski880 napisał(a):  Jakim cudem wypłaciłeś 100 zł, skoro minimalna kwota do wypłaty to 400 zł? Te wypłaty chyba nie są twoje i nie pochodzą z za10groszy.

Z tego co pamiętam kiedyś wypłaty były właśnie od 100zł dopiero jakiś czas temu podniesiono do 400.
Założyłem jakiś czas temu fanpage i pozyskiwałem poprzez niego poleconych. Po pewnym czasie dostałem od nich wiadomość na moje konto w ich serwisie bym usunął fanpage bo mi zablokują konto i anulują zarobioną z nich kasę Undecided
Wspomnieli coś zwalczaniu nieuczciwej konkurencji czy coś beka

RE: Program Partnerski za10groszy.pl - Kowal80 - 22-10-2014 19:33

tak, kiedyś były wypłaty od 100 zł, później podnieśli stawkę do wypłacenia od 400 zł, teraz znowu jakieś zmiany się szykują.

RE: Program Partnerski za10groszy.pl - Eryk123 - 27-06-2016 12:02

Mi swojego czasu parę ładnych tysięcy ten PP dał zarobić. Teraz jakieś zmiany były w tym pp i nie wiem czy wciąż można zarabiać na tym programie partnerskim.