Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92)
+--- Wątek: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia (/Temat-Infolinks-com-zarabianie-za-wyswietlenia-62999)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - Skipi - 01-02-2013 19:49

A powiesz mi gdzie mam wkleić ten "banalny" kod ? Bo chyba nie działa mi, albo w złym pliku go wklejam.Mam wordpressa.

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 20:40

A ktoś mi może wyjaśnić na czym to polega? Dodaję swoją stronę (czy obojętnie jaką) do nich i oni za to płacą, że ktoś ogląda moją stronę (albo tą którą tam dodałem)? I ten BANALNIE prosty kod na stronie:
WordPress
Blogger
Drupal
Joomla
To jak i gdzie się umieszcza? Na Infolinks.com gdzieś w opcjach?

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - surfer0700 - 01-02-2013 20:59

Blogi z hackami od PPA mogą być czy nie bardzo?

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - rozekrr - 01-02-2013 21:03

To wiemy, ale pytałem jak ma się sprawa z młodym serwisem, rzędu 200 uniq? Da się coś zarobić?

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - surfer0700 - 01-02-2013 21:07

@up

Ile masz wyświetleń? Widzisz na jego statystykach, że ma 7000-8000 UU i zarobki wcale nie są jakieś duże. Więc z 1000-2000 UU dziennie to moim zdaniem MINIMUM na taki serwis.

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 21:23

Ale wystarczy, że ktoś wejdzie na stronę tylko i z tego są zarobki?
Jaki jest zarobek od 1 wejścia na stronę? Albo w innej skali?

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - polakos - 01-02-2013 21:25

Blogi z hackami przyjmują. Zarobki radzę sprawdzić samemu, bo każdy serwis,blog zarabia inaczej. ma na to wpływ ustawianie gęstości reklamy infolinks.

Ja u siebie mam na osi na środku ustawione więc może dlatego pieniądze nie są duże

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 21:28

a z samych wejść też jest zarobek, czy musi być wejście i klik?

Odp: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - miniek9090 - 01-02-2013 21:29

Przeczytaj pierwszy post , a potem nie zadawaj glupich pytan

Wysłane z mojego GT-S5570

RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 21:42

Uważam, że moje pytanie nie jest głupie, z tego względu, że w poniższym cytacie nie jest podane dokładne stwierdzenie, iż można zarabiać tylko na wyświetleniach, ale jest napisane, że zarabia się nie tylko na klikach z czego mogę wnioskować, że aby zarobek był uwzględniony musi być w danym miesiącu też zrobiona jakaś ilość klików.

Cytat:UWAGA:
Najwarzniejsza sprawa to to że zarabia się nie tylko na klikach ale także na wyświetleniach.

Oczywiście mogę jedynie domniemywać, że zarobek jest również z samych wyświetleń, ale moje domniemywanie nie jest satysfakcjonujące i wolę się dowiedzieć, dlatego zadałem takie pytanie w moim ostatnim poście.