Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia (/Temat-Infolinks-com-zarabianie-za-wyswietlenia-62999) |
RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - Skipi - 01-02-2013 19:49 A powiesz mi gdzie mam wkleić ten "banalny" kod ? Bo chyba nie działa mi, albo w złym pliku go wklejam.Mam wordpressa. RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 20:40 A ktoś mi może wyjaśnić na czym to polega? Dodaję swoją stronę (czy obojętnie jaką) do nich i oni za to płacą, że ktoś ogląda moją stronę (albo tą którą tam dodałem)? I ten BANALNIE prosty kod na stronie: WordPress Blogger Drupal Joomla To jak i gdzie się umieszcza? Na Infolinks.com gdzieś w opcjach? RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - surfer0700 - 01-02-2013 20:59 Blogi z hackami od PPA mogą być czy nie bardzo? RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - rozekrr - 01-02-2013 21:03 To wiemy, ale pytałem jak ma się sprawa z młodym serwisem, rzędu 200 uniq? Da się coś zarobić? RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - surfer0700 - 01-02-2013 21:07 @up Ile masz wyświetleń? Widzisz na jego statystykach, że ma 7000-8000 UU i zarobki wcale nie są jakieś duże. Więc z 1000-2000 UU dziennie to moim zdaniem MINIMUM na taki serwis. RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 21:23 Ale wystarczy, że ktoś wejdzie na stronę tylko i z tego są zarobki? Jaki jest zarobek od 1 wejścia na stronę? Albo w innej skali? RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - polakos - 01-02-2013 21:25 Blogi z hackami przyjmują. Zarobki radzę sprawdzić samemu, bo każdy serwis,blog zarabia inaczej. ma na to wpływ ustawianie gęstości reklamy infolinks. Ja u siebie mam na osi na środku ustawione więc może dlatego pieniądze nie są duże RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 21:28 a z samych wejść też jest zarobek, czy musi być wejście i klik? Odp: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - miniek9090 - 01-02-2013 21:29 Przeczytaj pierwszy post , a potem nie zadawaj glupich pytan Wysłane z mojego GT-S5570 RE: Infolinks.com - zarabianie za wyświetlenia - namal1 - 01-02-2013 21:42 Uważam, że moje pytanie nie jest głupie, z tego względu, że w poniższym cytacie nie jest podane dokładne stwierdzenie, iż można zarabiać tylko na wyświetleniach, ale jest napisane, że zarabia się nie tylko na klikach z czego mogę wnioskować, że aby zarobek był uwzględniony musi być w danym miesiącu też zrobiona jakaś ilość klików. Cytat:UWAGA: Oczywiście mogę jedynie domniemywać, że zarobek jest również z samych wyświetleń, ale moje domniemywanie nie jest satysfakcjonujące i wolę się dowiedzieć, dlatego zadałem takie pytanie w moim ostatnim poście. |