Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze (/Temat-SPRZEDAM-Miejsce-w-swojej-sygnaturze-62894)

Strony: 1 2

Odp: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - Gremquen - 05-01-2013 13:45

@up - no i po co Ci ty to piszesz? Nabijasz posty, żeby mieć te 3k jak to tomazzi mówi?

@tomazzi - dlaczego 3k? Chyba liczy się aktywność na forum a nie liczba postów. Przecież liczba wyświetleń nie zależy od liczby postów a aktywności.
Ja rozumiem, że obawiacie się że zniknę, ale 1zł...

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

RE: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - Symbian - 05-01-2013 17:20

Ktoś to wogóle kiedyś kupił ? Lol

RE: Odp: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - bartex89 - 05-01-2013 17:24

(05-01-2013 13:45)Gremquen napisał(a):  @up - no i po co Ci ty to piszesz? Nabijasz posty, żeby mieć te 3k jak to tomazzi mówi?

@tomazzi - dlaczego 3k? Chyba liczy się aktywność na forum a nie liczba postów. Przecież liczba wyświetleń nie zależy od liczby postów a aktywności.
Ja rozumiem, że obawiacie się że zniknę, ale 1zł...

chyba logiczne, ze im wiecej postow ,tym wiecej wyswietlen sygnaturki. po samym przesiadywaniu na forum , gdzie sie bedzie wyswietlac?

RE: Odp: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - Gremquen - 05-01-2013 18:15

(05-01-2013 17:24)bartex89 napisał(a):  chyba logiczne, ze im wiecej postow ,tym wiecej wyswietlen sygnaturki. po samym przesiadywaniu na forum , gdzie sie bedzie wyswietlac?
To znaczy, że jakbym teraz miał 5000 postów i nic nie pisał to i tak byłoby to lepsze niż 30 postów udzielając się w tematach?..

napisałem przecież, że zależy od aktywności użytkownika, a nie od licznika.

RE: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - miniek9090 - 05-01-2013 18:18

(05-01-2013 18:15)Gremquen napisał(a):  
(05-01-2013 17:24)bartex89 napisał(a):  chyba logiczne, ze im wiecej postow ,tym wiecej wyswietlen sygnaturki. po samym przesiadywaniu na forum , gdzie sie bedzie wyswietlac?
To znaczy, że jakbym teraz miał 5000 postów i nic nie pisał to i tak byłoby to lepsze niż 30 postów udzielając się w tematach?..

napisałem przecież, że zależy od aktywności użytkownika, a nie od licznika.

tak , z racji tego że we wszystkich tematach jakie są na forum , prawdopodobnie bedzie twoj post z sygna..

RE: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - damianus627 - 05-01-2013 18:18

@Gremquen to co piszesz staje się śmieszne. Przecież jak mam więcej postów w większej liczbie tematów to chyba lepiej to widać niż jak będziesz co chwile aktywnie spamował w refbacku albo tym samym temacie.

RE: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - Gremquen - 05-01-2013 18:26

Może i prawda, ale i tak większość osób śledzi wątki na bieżąco niżeli zaglądają do starych wątków. Jedynie Ci z wyszukiwarek..

Ale ok, skończmy temat, ja na tyle wyceniłem moją sygnaturkę i nie wiem po co podważacie cenę..
Nie znajdę kupca to nie znajdę!

RE: Odp: [SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - Szakallt - 09-01-2013 01:37

(05-01-2013 09:12)Gremquen napisał(a):  Rozumiem, że jestem nowy na forum i niektórzy nie są pewni mojej wiarygodności. Nie wiem jak Wam to udowodnić, ale ja zapewniam, że na forum zostanę i będę się udzielał.
A przecież nie zmuszam do zakupu na 3 miesiące, można kupić na miesiąc (choć jest troszkę drożej).

A Ciebie Szakallt prosiłbym o nie reklamowanie się w cudzych ofertach. Załóż własny wątek.
Proszę moderatora o usunięcie jego postu.

przeczytaj regulamin i proś dalej Big Grin

[SPRZEDAM]Miejsce w swojej sygnaturze - surfer0700 - 26-06-2013 18:08

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.