Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[CPA] Mediabuying - podstawy. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [CPA] Mediabuying - podstawy. (/Temat-CPA-Mediabuying-podstawy-62467)

Strony: 1 2 3

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - mmichal013 - 25-12-2012 22:00

@jfe również napisałem email Big GrinBig Grin

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - kubeq1300 - 05-01-2013 21:03

Mam kilka pomysłów ale też kilka pytań:

1. Czy dorobiłeś się takiej kwoty na zagranicznych stronach na których reklamowałeś czy Polskich?
2. Czy opłaca się korzystać np. z Adwords a jak nie to z jakiej sieci lub też w na jakich stronach zacząć aby mieć za co reinwestować (czyt. kupować reklamy)?
3. Ile czasu zajęło Ci uzbieranie takiej kwoty? Wink

Odpowiedz proszę tutaj albo na PW. Jestem człowiekiem, który potrafi pracować, jednak potrzebuje kilka szczegółów by wiedzieć jak właściwie ruszyć z miejsca Smile

Pozdrawiam!

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - jfe - 13-01-2013 22:44

(05-01-2013 21:03)kubeq1300 napisał(a):  Mam kilka pomysłów ale też kilka pytań:

1. Czy dorobiłeś się takiej kwoty na zagranicznych stronach na których reklamowałeś czy Polskich?
2. Czy opłaca się korzystać np. z Adwords a jak nie to z jakiej sieci lub też w na jakich stronach zacząć aby mieć za co reinwestować (czyt. kupować reklamy)?
3. Ile czasu zajęło Ci uzbieranie takiej kwoty? Wink

Odpowiedz proszę tutaj albo na PW. Jestem człowiekiem, który potrafi pracować, jednak potrzebuje kilka szczegółów by wiedzieć jak właściwie ruszyć z miejsca Smile

Pozdrawiam!
Chyba odpisałem na email Smile

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - kubeq1300 - 18-01-2013 13:10

Tak, tak Smile Wszystko już wiem. Zostałem zaakceptowany przez EWA network i zaczynam powoli Smile

Pozdrawiam!

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - surfer0700 - 18-01-2013 13:18

Z jakim wkładem? Jeżeli to oczywiście nie tajemnica ? Smile

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - kubeq1300 - 19-01-2013 20:04

Jeśli interesuje Cie ten temat to wejdź z tym co masz Wink Sprawdzaj, testuj i może się uda. Ja nie żałuję stracić kasy na początku bo wiem że jak się przyłożę to się opłaci.

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - jfe - 26-01-2013 09:54

(19-01-2013 20:04)kubeq1300 napisał(a):  Jeśli interesuje Cie ten temat to wejdź z tym co masz Wink Sprawdzaj, testuj i może się uda. Ja nie żałuję stracić kasy na początku bo wiem że jak się przyłożę to się opłaci.
I to się ceni Smile, naprawdę mało osób kontaktując się ze mną ma takie podejście. Będąc szczerym jest to jeden z czynników, który odróżnia przegranych od zwycięzców w tej grze.

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - surfer0700 - 26-01-2013 13:23

Z tego co mi wiadomo to czasami "co masz" nie wystarcza, by wysokość ROI zwróciło chociaż minimalną część Naszego wkładu.

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - kubeq1300 - 28-01-2013 18:14

Od tego jest karta debetowa ;> Nie no śmieje się Smile Lepiej spróbować niż później żałować. Puściłem kilka reklam i powoli zaczynam rozumieć o co chodzi. Tobie również to polecam

RE: [CPA] Mediabuying - podstawy. - surfer0700 - 28-01-2013 18:17

Zarobiłeś już cokolwiek?