![]() |
Zarabianie na reklamach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Zarabianie na reklamach (/Temat-Zarabianie-na-reklamach-62451) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie na reklamach - 123mamut - 04-01-2013 06:38 Podminając się pod temat. Jakie reklamy polecacie na strone ogłoszeniową z ponad 3 k wizytami na miech zauwarzyłem że ludzie klikali w reklamy cpm24.pl chętniej niż w reklamy przeznaczone do klikania. RE: Zarabianie na reklamach - ther - 04-01-2013 09:53 Ja tez twierdzę, że jak chcesz zarabiać na własnej stronie/blogu to zacznij budować swoją "markę" czyli własną nazwę w sieci. Wtedy pwiększy Ci sie zdecydowanie ilość możliwości zarabiania online - łącznie z dochodem pasywnym. Sam zacząłem od tego, ze już hosting moich stron może przynosić mi zarobek w $. |