Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na Własnej stronie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie na Własnej stronie (/Temat-Zarabianie-na-Wlasnej-stronie-62442)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zarabianie na Własnej stronie - grudzien - 27-12-2012 09:48

Takie coś to zwykłe nabijanie w butelkę, oby jak najmniej osób się na to nabrało.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Mol - 27-12-2012 11:07

Dlatego dodałem tutaj wątek aby jak najwięcej osób się o tym przekonało . Każdy szuka zarobku .

RE: Zarabianie na Własnej stronie - MarxVen - 29-12-2012 13:50

Oszust 100%.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - surfer0700 - 30-12-2012 13:09

No i niestety jedna osoba się nabrała...
Teraz tylko czekać na komentarz negatywny Smile

RE: Zarabianie na Własnej stronie - _Brutus - 30-12-2012 14:45

Często znajomi kupują u takich osób, tzn klikają "kup teraz", żeby wyglądało, że jednak się to sprzedaje.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Matheo249 - 30-12-2012 15:29

Ja niestety zakupiłem ten skrypt za 20zł... Ale u kogoś innego, bo miał pozytywy i sporo osób kupowało. Dostałem, gość mi wgrał na stronę i co? Jedno wyświetlenie... Po moich wielu wiadomościach dopiero po miesiącu od rozmów napisał, że skrypt nie działa na WordPress tylko pod CMS Xpokerface A pisałem mu wcześniej, że mam bloga na tym. Ogólnie sporo z nim wymieniłem wiadomości... Ale widziałem, że ten skrypt działa na innej stronce i faktycznie nabija wyświetlenia. Ale nie wszystkie proxy zalicza... No nie wiem, zrobię sobie stronkę na CMS i zobaczę. Chyba, że oddam ten skrypt jakiemuś tutorowi do przetestowania. Co Wy na to?
Dodam jeszcze, że pytałem innych osób co kupowały ten skrypt i też pisały, że mają tylko 1 wyświetlenie...

RE: Zarabianie na Własnej stronie - _Brutus - 30-12-2012 15:30

A wordpress to nie CMS?

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Matheo249 - 30-12-2012 15:32

Nie, to po prostu blog. A gość pisał, że mu działa na CMS, bo kupił.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - _Brutus - 30-12-2012 15:33

Mylisz się. Widać, że gość nie ma zielonego pojęcia i sprzedaje niedziałający skrypt. Proszę doczytać czym jest CMS.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Matheo249 - 30-12-2012 15:35

Serio? Ja to tym bardziej się nie znam na tym. Ale jak pisałem wyżej widziałem jak działa ten skrypt. Nabija wejścia, ale nie wszystkie.