[Rozwiązane]Nie mogę wejść na Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nie mogę wejść na Lockerz (/Temat-Rozwiazane-Nie-moge-wejsc-na-Lockerz-6236) |
RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Nyscerion - 29-04-2010 16:41 te proxy są z reguły szybkie, ale po 10 minutach padają i nowe trzeba wklepać -> a te pojawiają się co chwile na tej stronie ;] RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Parada - 29-04-2010 16:48 No nic, to chyba będę musiał korzystać dzisiaj z proxy, albo poczekać, aż mi Lockerz odpisze na e-maila jeszcze dzisiaj RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Marczyk - 29-04-2010 17:01 To jakis zbieg okoliczności ze mi też nie chodzi od dzisiaj lockerz ? RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Paviano - 29-04-2010 17:28 Mi Lockerz normalnie hula. RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Silek - 29-04-2010 17:32 Ja już dostałem odpowiedź od supportu. Brzmi ona tak : Hey there, Try simply clearing your cache and cookies, quite your browser, and log back in. This should fix your problem. Thank you for contacting us. - Lockerz Support Hmm szkoda bo już to robiłem po pare razy i nie dało to rezultatu. O banie nic nie powiedzieli. Moja siostra na swoim lapie też nie może wejść na lockerz. Pingowałem ich strone z obydwóch kompów i 100 procent utraconych danych nawet z połączeniem pominięcia routera. Zero. I teraz co dalej ? :/ Ehhh chyba ten restock pójdzie w zapomnienie :/ RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Marczyk - 29-04-2010 17:32 Da coś zmiana IP ? RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Silek - 29-04-2010 17:35 Szczerze wątpie. Jedynie zmiana IP przez proxy to jeszcze jakoś tak. RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Marczyk - 29-04-2010 17:40 Lipa jak .... A tak się napaliłem na ten restock =/ RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Silek - 29-04-2010 17:43 No będziemy przez to cierpieć :/ Jestem bezradny totalnie... Myślałem, że może zmiana DNS coś zmieni ? Spróbuj jak chcesz bo ja narazie nie mam czasu. Edit : Ja coś tam poszperałem w DNS i zainstalowałem Google Chrome i o dziwo teraz na każdej przeglądarce : Operze, Mozilli i IE lockerz chodzi Spróbuj tego albo tego i powinno pomóć RE: Nie mogę wejść na Lockerz - Marczyk - 29-04-2010 18:13 Wystrczyło normalnie zmienic IP |