Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Pozycjonowanie stron internetowych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek:
Poradnik
Pozycjonowanie stron internetowych (/Temat-Pozycjonowanie-stron-internetowych-61950)

Strony: 1 2

RE: Pozycjonowanie stron internetowych - Tadoro - 06-02-2013 10:32

dziękujemy za absolutne podstawy, czekam na więcej. mam do Was pytanie. Czy w przypadku, gdy linki do mojego sklepu pojawią się na kiepskich serwisach, mogę spaść w dół? albo gdy mój link będzie na stronie, która dostanie od google bana czy wtedy ja też dostanę kopa z pozycji?

RE: Pozycjonowanie stron internetowych - rozekrr - 06-02-2013 16:51

Tadoro, najelpiej wymieniaj się z serwisami powiązanymi tematycznie z Twoim sklepem. Nie opłaca się wymieniać z kiepskimi serwisami, gdyż nie przyniesie to żadnego rezultatu zwrotnego.

Odp: Pozycjonowanie stron internetowych - mmichal013 - 06-02-2013 19:44

Dobry poradnik przedstawiający podstawy pozycjonowania Big Grin
A może wiadomo kiedy będzie kolejna część ?

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2

RE: Pozycjonowanie stron internetowych - Tadoro - 08-02-2013 14:01

no właściwie tak, tylko co jeżeli wymieniam się ze stroną i tak moim zdaniem wszystko jest ok i do pewnego czasu faktycznie jest, a później strona dostaje bana od google i czy wtedy może być jakiś negatywny dla mnie skutek ?tzn dla mojej strony, bo była linkowana z tamtej zbanowanej?