Tymbark - kapslove święta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tymbark - kapslove święta (/Temat-Tymbark-kapslove-swieta-61839) |
RE: Tymbark - kapslove święta - madzixon - 15-12-2012 17:42 Fakt lagi są niesamowite, spowodowane jest tym ze duzo osob odświeża aplikacje. A zwycięscy często są ci sami. Ja próbowałam chyba z 4 razy aż w końcu dziś udało mi sie wygrać poduchę, byłam w pierwszej 15 żałuje jednak ze nie kliknęłam na mp4 byłam pewna że ktoś juz kliknął a co okazało się ? Mp4 zgarnęła 9 osoba od końca. Tak więc radzę wam aby klikać na te większe nagrody ponieważ każdy poluje na poduszkę. Chyba ze w zakładce "zwycięzcy" lista ma przypadkową kolejność osób. RE: Tymbark - kapslove święta - Majka - 15-12-2012 17:51 (15-12-2012 17:42)madzixon napisał(a): Fakt lagi są niesamowite, spowodowane jest tym ze duzo osob odświeża aplikacje. A zwycięscy często są ci sami. Ja próbowałam chyba z 4 razy aż w końcu dziś udało mi sie wygrać poduchę, byłam w pierwszej 15 żałuje jednak ze nie kliknęłam na mp4 byłam pewna że ktoś juz kliknął a co okazało się ? Mp4 zgarnęła 9 osoba od końca. Tak więc radzę wam aby klikać na te większe nagrody ponieważ każdy poluje na poduszkę. Chyba ze w zakładce "zwycięzcy" lista ma przypadkową kolejność osób. Super, wygrywajcie jak najwięcej Ja do tego to nie mam szczęścia... RE: Tymbark - kapslove święta - Synkretysta - 15-12-2012 18:57 Ranking jest pogrupowany wg nagród, a w obrębie nagród lista jest wg kolejności wejść. Da sie wygrać ręcznie, ale trzeba mieć fuksa aby aplikacja się załadowała dokładnie w momencie jej startu, bo nagrody schodzą błyskawicznie. A potem fuksa trafić myszką w cokolwiek . Bo ja tak gram - wpadam w okno i klikam gdzie popadnie...mam już poduszke i podkładkę. a teraz pytanie dla znawców i miłośników zimowych sportów - czy ktoś wie co to są za narty na tym zdjęciu z nagrodami? RE: Tymbark - kapslove święta - mysza5000 - 18-12-2012 16:38 w końcu się udało wygrałam poduszkę RE: Tymbark - kapslove święta - Majka - 18-12-2012 19:14 (18-12-2012 16:38)mysza5000 napisał(a): w końcu się udało wygrałam poduszkę Gratulacje Zawsze coś na pocieszenie jest RE: Tymbark - kapslove święta - Garownik - 08-01-2013 13:48 Ja wygrałem poduszke ,ale mi jeszcze nie przyszła.Przyszło już komuś coś? RE: Tymbark - kapslove święta - lenka00 - 09-01-2013 13:24 ja też czekam nadal na poduszkę RE: Tymbark - kapslove święta - Synkretysta - 16-01-2013 19:47 dostałem koszulke i podgrzewacz. I parę innych...pierduł RE: Tymbark - kapslove święta - KadoKa - 17-01-2013 22:29 farciarze, mi nic sie nie udało, nie wiem czy jestem za wolny czy to przez lagi O.o RE: Tymbark - kapslove święta - Majka - 18-01-2013 11:31 Gratuluje serdecznie wygranym!!! Też nic nie wygrałam w takich rzeczach nie mam szczęścia i ... czasu |