![]() |
Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal (/Temat-Doladowania-Kazda-Siec-za-PLN-na-PayPal-61834) Strony: 1 2 |
RE: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - yazir - 08-12-2012 15:46 tomazzi spokojnie, ![]() Co do oferty aero2 jest wbrew pozorom całkiem ok. Dlaczego? Bo przyjmuje płatność na PayPal. Jak ktoś ma konto bankowe to kupi sobie na zdrapce czy allegro. A jak ktoś ma pare groszy na PayPalu to kupi u aero trochę droższe, ale pewne. Nie widziałem serwisu który sprzedaje doładowania i przyjmuje płatności PayPal. Tzn widziałem ale mam wątpliwości co do realności tego. RE: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - tomazzi - 08-12-2012 15:49 yazir nie trzeba mi aero by kupić doładowanie w postaci kodu płacąc na pp 50% wartości na forum kupuję poprzez pp i płacę po otrzymaniu kodu on przyszedł znikąd, ceny z kosmosu i jeszcze nie znanej osobie wysyłać pierwszy - marzenia RE: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - aero2 - 08-12-2012 15:57 tomazzi tak samo ja mogę powiedzieć o Tobie. Jeszcze raz powtórzę, moją ofertę kieruje dla tych, co nie chcą czekać na przelew z PayPal 2-3 dni, a potrzebują szybko doładowanie do telefonu, bo tylko tam mają pieniądze. Wysyłam pierwszy, tylko zaufanym osobom ze stażem wyższym niż mój. RE: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - damianus627 - 08-12-2012 16:06 Ceny może i są wyższe bo ja za doładowanie w postaci zdrapki za 5zł płacę 1,99zł, ale jak ktoś ma kasę tylko na PP to kupi jak potrzebuje. Ty tomazzi przestań spamować co chwile bo i tak już dużo postów nabiłeś. RE: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - cpr - 08-12-2012 16:11 (08-12-2012 16:06)damianus627 napisał(a): Ceny może i są wyższe bo ja za doładowanie w postaci zdrapki za 5zł płacę 1,99zł, ale jak ktoś ma kasę tylko na PP to kupi jak potrzebuje. Gdzie kupujesz te doładowania po 1,99zł jeśli można wiedzieć? RE: Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - damianus627 - 08-12-2012 16:15 Na allegro kiedyś kupowałem ale nie wiem czy jeszcze coś zaraz sprawdzę. Doładowania Każda Sieć za PLN na PayPal - surfer0700 - 26-06-2013 18:07 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |