![]() |
Zanox.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zanox.com (/Temat-Zanox-com-61727) |
RE: Zanox.com - nitram - 04-12-2012 18:28 No to się rejestrujemy i działamy mówisz ze reflinków nie ma tak ? Bo jak coś mogę sie zarejestrować z Twojego. RE: Zanox.com - surfer0700 - 04-12-2012 18:31 Nie wiem czy refy są, nie interesowałem się tym wcześniej. Jeżeli Ci się nie spieszy mogę to sprawdzić i ew. podesłać Ci link. edit: Zarejestruj się normalnie ![]() ![]() RE: Zanox.com - poczmail - 04-12-2012 18:56 Szkoda, że osoby niepełnoletnie nie mogą w tym uczestniczyć. :/ Mam sporo pomysłów, jak trochę na tym dorobić. ![]() Skan dowodu prawnego opiekuna nie załatwi sprawy? Czy konieczna jest pelnoletność danej osoby fizycznej, przystępującej do wspólpracy w Zanox? RE: Zanox.com - surfer0700 - 04-12-2012 18:57 Wydaje mi się, że pełnoletność jest niezbędna. Zawsze możesz założyć konto na któregoś rodzica ![]() Masz pomysły? Pisz, z chęcią je wykorzystam ![]() RE: Zanox.com - poczmail - 04-12-2012 19:07 W zasadzie warto spróbować...jak przebiega rejestracja? Tj. czy trzeba podpisywać jakieś dokumenty, przychodzą osobiście jakieś "kwity"? ![]() Co do pomysłów...na pewno je wdrożę i nie omieszkam poinformować, jeżeli okażą się dochodowe...ale do tego potrzeba na pewno czasu. Zresztą tyle, to na pewno wiesz surfer ![]() RE: Zanox.com - surfer0700 - 04-12-2012 19:14 Nie... Bynajmniej jak ja rejestrowałem się rok temu to nic takiego nie było potrzebne. Co do pomysłów - no niestety potrzeba trochę czasu, ale warto ![]() Jakbyś miał jakieś innowacyjne sposoby na sprzedaż, to masz moje PW ^^ RE: Zanox.com - poczmail - 04-12-2012 19:24 Miło słyszeć taką informację... ![]() W wolnej chwili postaram się przetestować serwis od wewnątrz - i sprawdzić, jaki faktycznie drzemie w nim potencjał. Bo żebym wdrożył w życie wszystkie moje plany - roku by nie starczyło ;D Ale akurat zanox mnie zainteresował. ![]() RE: Zanox.com - surfer0700 - 04-12-2012 19:26 Oby te pomysły były zarówno tak dochodowe jak czasochłonne ![]() Tak czy inaczej życzę powodzenia. W razie pytań, w tym temacie jestem do dyspozycji. Pozdrawiam RE: Zanox.com - Mol - 06-12-2012 17:17 A jeśli chodzi o formularze do banków ? jakie są stawki ? RE: Zanox.com - surfer0700 - 06-12-2012 17:44 Nie biorę udziału w żadnym programie bankowym, aczkolwiek stawki widoczne są dla wszystkich. Zazwyczaj jest to x% od pożyczki, z resztą jak wszędzie - nie wliczając providenta, bo ten ma stałą prowizję za każdy zweryfikowany lead. |