Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Metoda złodzieja "na ukash'a". - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Metoda złodzieja "na ukash'a". (/Temat-Metoda-zlodzieja-na-ukash-a-61455)

Strony: 1 2

RE: Metoda złodzieja "na ukash'a". - marcel_kk - 29-11-2012 05:23

(29-11-2012 03:02)CMRR napisał(a):  Dlatego policja woli nic nie robić. Uznaje to za stratę czasu.

I przyślą odpowiedź poszkodowanemu:
"Śledztwo umorzone z powodu małej szkodliwości."
Amen.

RE: Metoda złodzieja "na ukash'a". - yazir - 29-11-2012 05:52

(29-11-2012 05:23)marcel_kk napisał(a):  
(29-11-2012 03:02)CMRR napisał(a):  Dlatego policja woli nic nie robić. Uznaje to za stratę czasu.

I przyślą odpowiedź poszkodowanemu:
"Śledztwo umorzone z powodu małej szkodliwości."
Amen.

Mhm ciekawe o 400pln tłukę się już ponad 2 lata. Co prawda sensu to nie ma bo więcej oddali mi już jako zwrot za podróż. Ale... ja chcę udupić tego typa który mnie wy...chał bez mydła Jerk2

RE: Metoda złodzieja "na ukash'a". - tomazzi - 29-11-2012 08:37

ty masz na gg, ja mam co chwilę klienta na pw
bo nie wiem ja mam w nicku, że udzielam pożyczek, czy że ja jestem kasa zapomocowo-pożyczkowa
także każda metoda dobra nawet na małą kwotę by go wyruchać bez mydła, tylko iż zakonotujcie sobie bando infantylnych nie dorozwiniętych umysłowo dzieciaków : szkoda waszego czasu na pisanie pw do mnie, bo za stary jestem by mnie złapać na wasze bajeczki

przykład 1 pw :

[attachment=1113]