Czasochłonny sposób na nagrodę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czasochłonny sposób na nagrodę (/Temat-Czasochlonny-sposob-na-nagrode-61338) |
RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - gregry608 - 28-12-2012 14:05 For each credit you get, we'll credit you with 1 month of VIP Club access When you become a VIP member, we will cancel all your bets that have not been settled and reset your points balance. You'll receive a welcome bonus of 100000 points! Czyli jeżeli np. nazbieram na XBOXA 38 750 000 punktów i będę chciał je wymienić na Xboxa to muszę zdobyć VIP-a (np. wygrałem kredyt i wymieniłem na VIP-a ). Mam VIP-a i oni zerują mi konto oraz dają 100 000 punktów. Więc muszę znowu zbierać punkty na Xboxa ? Dobrze to rozumiem ? A jak skończy się VIP to co ? Znowu konto wyzerują ? Proszę o wytłumaczenie tej kwestii. RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - ciekma - 28-12-2012 15:51 Wnioskując z tego co napisali to tak. Czyli najlepiej kupić VIP-a na początku jak już się uzbiera i potem zbierać na nagrodę. A tak btw jak można dostać tego VIP-a ? Bo mam 255 k punktów i nie wiem jak go zakupić. Tam coś napisali ze za 40 k można 1 credita ale gdzie to i jak RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - JohnTayds - 28-12-2012 21:53 Cytat:For each credit you get, we'll credit you with 1 month of VIP Club access Gregry! Okazuje się, że masz rację. Jak można temu zaradzić? Trzeba uzbierać 1.250.000 punktów i kupić nagrodę jaką jest 3 miesięczny VIP. Wówczas rozpocząć aktywną akcję zbierania na jakiś cel. Zawsze można bez VIP-a kupić 25$ w cenie VIPowskich 50$. Trzeba dokładnie czytać poprawki regulaminu, które czasem wysyłają (mój wylądował w spamie, stąd nie wiedziałem o tej zmianie, za co cholernie przepraszam). ---- Ciekma! (28-12-2012 15:51)ciekma napisał(a): Wnioskując z tego co napisali to tak. Czyli najlepiej kupić VIP-a na początku jak już się uzbiera i potem zbierać na nagrodę. A tak btw jak można dostać tego VIP-a ? Bo mam 255 k punktów i nie wiem jak go zakupić. Tam coś napisali ze za 40 k można 1 credita ale gdzie to i jak W prawym górnym rogu mamy zakładkę: Win more points! Na tej stronie, na dole pojawiają się aukcję do wypełnienia. To za nie zdobywamy nadmienione 40 000 punktów, które wymieniamy za VIPa. Ale jest to proste i szybko można to uzbierać. W razie problemów - śmiało pisać! RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - ciekma - 28-12-2012 23:15 No już zrobiłem 1.260.000 z samych poleconych w jeden dzien Wykupiłem sobie VIPa bo z tych punktów miałem 39,700 za gre a reszty nie chcialo zliczyc No ale kupiłem i czekam na przyznanie bo jeszcze nie mam tych obiecanych 100 k punktów RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - JohnTayds - 28-12-2012 23:25 (28-12-2012 23:15)ciekma napisał(a): No już zrobiłem 1.260.000 z samych poleconych w jeden dzien Wykupiłem sobie VIPa bo z tych punktów miałem 39,700 za gre a reszty nie chcialo zliczyc No ale kupiłem i czekam na przyznanie bo jeszcze nie mam tych obiecanych 100 k punktów No to super! Powiedzmy, że za 1.260.000 - 3 miesiące, za 40k punktów członkowskich - 1 miesiąc. Jeżeli w jeden dzień byłeś w stanie nabić 1.260.000 z poleconych to czekają Cię naprawdę całkiem niezłe nagrody, czy też zarobki w przeciągu tych 4 miesięcy, czy nawet dłuższej perspektywie! W razie jeszcze jakiś pytań - zapraszam. RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - ciekma - 28-12-2012 23:37 Hehe no dało się ale co się wysiedziałem to moje Chociaż później dochodząc do wprawy można ok 8 k punktów na minutę. Czasochłonny owszem ale można. A można przecież podzielić się ze znajomym żeby on też działał i wtedy idzie 2 razy szybciej. No i potem kasa na pół albo ps3do grania jest Czekam na przyznanie punktów za VIPa i zobaczę czy nie dostanę bana za cheatowanie : D RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - gregry608 - 29-12-2012 23:24 Dzięki za odpowiedź JohnTayds i ciekma. Ja daję radę w godzinę zrobić 40 kont czyli dostaję 200 k punktów. JohnTayds a co będzie jak vip 3-miesięczny się skończy ? Punkty przepadną ? Trzeba pewnie mieć cały czas vipa żeby nie wygasł bo ponowny vip oznacza likwidację punktów. Hmm, ciekawe jak to jest ? 25€ na moneybookers też może być, tylko żeby nie było problemu wymienić na polskie złotówki i wypłacić na konto bankowe. Tylko boję, się bana (konta z jednego IP) oraz czy naprawdę dostał bym nagrodę typu xbox ? Wiem, że oni to nie scam, ale czy napewno do Polski nagroda by dotarła ? Gratuluję tylu punktów w jeden dzień. Ile ci to czasu zajęło ? RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - JohnTayds - 30-12-2012 00:07 (29-12-2012 23:24)gregry608 napisał(a): Dzięki za odpowiedź JohnTayds i ciekma. Ja daję radę w godzinę zrobić 40 kont czyli dostaję 200 k punktów. Kiedy kończy Ci się vip - Twoje wszystkie zdobyte punkty są zerowane. Kiedy wybierasz jakąś nagrodę - Twoje punkty są zerowane. Nabijanie np. 100 000 000 punktów jest bez sensu. Bo punkty się nie odejmują, a zerują po wygraniu nagrody. Jak utrzymywać Vipa? Wypełniając ankiety, oferty. Gdzie możemy to znaleźć? Zakładka: WIN MORE POINTS! I na dole mamy ankiety z sponsorpaya i supersonicads. Co do skrill moneybookers nie winno być problemu. Z tego co wyczytałem można po wybraniu nagrody poprosić żeby przelali nagrodę, np. 25-50$ na konto paypal. Tylko, że trzeba się o to samemu postarać. Można dostawać 2x mniej za tyle samo punktów bez VIPa... Albo wykonywać akcję. Teraz naprawdę warto wykupić 1 miesiąc za członkowstwo (wspomniane 40 tysięcy z ankiet) + 3 miesiące za punkty. I wziąć się za zbieranie tym sposobem. Chociażby mało, a reguralnie. Zmotywować do pomocy siostrę, kolegę... I jakoś to będzie! Jeżeli zarejestrowaliście się z mojego refa - bardzo dziękuję i służę pomocą! RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - ciekma - 30-12-2012 09:33 Gregry powiem Ci że nie tak długo siedziałem Ja osobiście robię 3 konta na raz, tzn. otwieram sobie po 3 zakładki i jadę z koksem toteż tak polecam robić. A jak już masz wprawę to w minutę średnio 7 k punktów zrobisz Na VIPa 3miesięcznego w jeden dzień zrobiłem ale tak jak mówisz obawiam się troche tych kont z 1 ip. Nagrodę zamówiłem w piątek więc pewnie będzie rozpatrywana od jutra. Jeśli mi przyznają VIPa za "refy" to nie powinno być problemów z innymi nagrodami Prawdę mówiąc myślę że jeśli nie byłoby to kompletnie zabronione to nie byłoby dla nich problemem zrobić blokadę IP na jednego kompa. Może dostają coś od każdego uczestnika. A jak zbanują to trudno samemu i tak by mi wieki zajęło uzbieranie na coś. Życzę powodzenia i dam znać co z moim VIPem RE: Czasochłonny sposób na nagrodę - Deakron69 - 31-12-2012 02:25 Niedawno sam obróciłem w jeden weekend 1.000.000 w ok.6.500.000 pkt i zleciłem wypłatę, potem napisał do mnie support i poprosił o skan dowodu z dwóch stron, wysłałem im skan i nazajutrz otrzymałem odpowiedź że nie dostanę pieniędzy ponieważ na moim IP były zarejestrowane 2 konta (grał także mój brat) więc wszystkie punkty przepadły. Wasz pomysł z tworzeniem miliona kont mija się z celem ponieważ nie można u nich tworzyć nawet dwóch kont z jednego IP. Przy wypłacie podacie im swój nick a oni was sprawdzą i odejmą wszystkie punkty. Przy zakupie konta VIP tego nie sprawdzają ale gdy zamawiacie już jakąkolwiek inną nagrodę to to sprawdzą. |