Zweryfikowane konto na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zweryfikowane konto na facebooku (/Temat-Zweryfikowane-konto-na-facebooku-61303) |
RE: Weryfikacja kont!! - bartex89 - 24-11-2012 21:27 odpowiednie podsumowanie. RE: Weryfikacja kont!! - bolo9797 - 24-11-2012 21:33 Nie ma sprawy !! Chcecie to macie!!...... Weryfiikacja konta 50 gr!! Usuwam te darmowe weryfikacje przy zakupie wieksej ilosci. RE: Weryfikacja kont!! - xJAmaTOx - 24-11-2012 21:39 (24-11-2012 21:33)bolo9797 napisał(a): Nie ma sprawy !! Ale my nic nie chcemy. Żaden z nas nic od Ciebie nie oczekuje. Dalej nie rozumiesz o co chodzi.. Nie zarobisz chłopie w taki sposób RE: Weryfikacja kont!! - bolo9797 - 24-11-2012 21:45 Powiedz mi czemu?? @Edit Zapomnialem napisac ze to beda konta z passami do e-maila RE: Weryfikacja kont!! - szpilmen - 24-11-2012 21:46 (24-11-2012 21:01)bartex89 napisał(a): zebym nie był gołosłowny masz tu jednego z gosci : " sacrifice "- 1 zł za konto w pelni zweryfikowane , przelewy na PP mam wiec nikt mnie nie oskarży o matactwo. Tutejszy ludzie są jak murzyni, którzy pracują za bawełnę, niech wejdą na google i popatrzą po ile chodzą konta facebook zweryfikowane. (24-11-2012 21:21)tomazzi napisał(a):(24-11-2012 21:15)xJAmaTOx napisał(a): Weryfikacja Gmail i YT to to samo.. Nie debilów a ludzi, którzy potrafią wykorzystać dobrze zrobione konto. Jeśli zrobisz dobrze konto, wygląda idealnie jak realne, można tworzyć aplikacje (developers) to takie konta są w cenie. Ja nie bawię się z kontami fejs aby kupować po 50gr i sprzedawać po 1/2zł bo to dla mnie za mały przychód i muszę brać na siebie odpowiedzialność że konto zostanie zbanowane. Robiłeś kiedyś konta facebook ? Wiesz jak to działa ? Wiesz jak ciężko je zrobić ? PS. Wszystkich ludzi uważasz za debili, to że ktoś płaci więcej za lepiej wykonane konto to nie znaczy że jest debilem. Mierzysz ludzi miarą siebie ? PS2. Gdy sprzedawałem konta facebook miałem stałych kupców i konto szło za 10zł (u jednego) 20zł (u drugiego) więc nie pierdol. @Bolo9797 Napisz do mnie na PW, powiem Ci jak zarabiać w ten sposób, tutaj ludzie nie chcą pomóc, shejtują Cie tylko. RE: Weryfikacja kont!! - tomazzi - 24-11-2012 21:56 szpilmen nie robiłem i do ciebie dzieciaku muszę na nauki przyjść a przedewszystkim pobrać lekcje jak rzeźbić ludzi na kasie bo w tym widzę jesteś perfekcjonistą - a by zakończyć to nie jedno konto robiłem i swoje pseudo mądrości zachowaj dla kolegów na swoim poziomie wiekowym i umysłowym, za stary jestem by twoim kolega być takie konta jak piszesz kupowałem i kupuję za 50 gr - to, że ty siebie wyceniasz na 2 zł za takie dzieła to twoja sprawa - są na tym świecie ludzie myślący i nie zapłacą 2 zł za 1 konto jak za 2 zł takich samych kont będą mieli 4 - rachunek ekonomiczny jest prosty dla mnie swoim klientom możesz sprzedawać i za 1000 zł coś co można kupić za 50 gr - zwisa mi i powiewa za ile sprzedajesz bo wrażenia to na mnie najmniejszego nie robi i na tym kończę dysputę bo szkoda mi czasu na przepychanki słowne z taką osóbką jak ty i nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu the end RE: Weryfikacja kont!! - xJAmaTOx - 24-11-2012 21:57 Chłopak nie sprzedaje kont, a samą weryfikacje więc chyba troszkę zeszliśmy z kluczowego tematu. @tomazzi, @Szplimen Chodziło mi o konta Youtube/Gmail które można kupić po 30gr, a nie o Facebookowe profile. A jedno od drugiego różni się i ceną i wyglądem RE: Zweryfikowane konto na facebooku - szpilmen - 24-11-2012 22:04 (24-11-2012 21:56)tomazzi napisał(a): szpilmen nie robiłem i do ciebie dzieciaku muszę na nauki przyjść a przedewszystkim pobrać lekcje jak rzeźbić ludzi na kasie bo w tym widzę jesteś perfekcjonistą - a by zakończyć to nie jedno konto robiłem i swoje pseudo mądrości zachowaj dla kolegów na swoim poziomie wiekowym i umysłowym, za stary jestem by twoim kolega być Ale się robisz ważny na tym forum, masz 4000 postów a 3/4 to tego samego typu, wyzywasz ludzi, powiedź czy jesteś chamski z natury czy tylko sprawiasz pozory. Nikt nie sprzeda Ci konta fejs za 50gr ZWERYFIKOWANEGO ! Jeśli się myle podaj mi taką osobę, xJAmaTOx niżej napisał że chodziło mu o konta youtube/gmail więc cena 30gr za weryfikacje jest jak najprawdopodobniejsza. Co z tego że jesteś starszy, możesz mieć 40 lat ale i tak możesz być gimbusem, gdyż to jest stan umysłu. PS. Nie wyzywaj ludzi tylko podaj argumenty, 50gr od zweryfikowanego konta, podaj mi takową osobę a wyślę Ci 10zł ma bank/pp bądź jeśli nie chcesz kasy osobie która takie konta sprzedaje. (24-11-2012 21:57)xJAmaTOx napisał(a): Chłopak nie sprzedaje kont, a samą weryfikacje więc chyba troszkę zeszliśmy z kluczowego tematu. A to sory, myślałem że ciągle rozmawiamy o kontach facebook, na przeprosiny masz + RE: Zweryfikowane konto na facebooku - bolo9797 - 24-11-2012 22:18 Skoro mowicie ze konta sa wiecej warte to postanowalim przejsc na sprzedawanie zweryfikowanych kont (tylko na facebooku) Weryfikacja bedzie dostepna tylko na youtube RE: Zweryfikowane konto na facebooku - szpilmen - 24-11-2012 22:23 (24-11-2012 22:18)bolo9797 napisał(a): Skoro mowicie ze konta sa wiecej warte to postanowalim przejsc na sprzedawanie zweryfikowanych kont (tylko na facebooku) Weryfikacja bedzie dostepna tylko na youtube Za konto zweryfikowane, dobrze zrobione, które posiada +200 znajomych weźmiesz min 5zł. Lecz ciężko konta robić, rób je na przeglądarce inkognito (wł chroma, klikasz ctrl + shift + n) Robisz konto, dodajesz fotki, wszelki zainteresowanie etc. Zapraszasz znajomych z prawej strony masz których fejsbuk nam poleca, zapraszasz do wyskoczenia capatcha, konto musisz potem mieć wł przez min 2 godziny aby nie zbanowali. |