RE: Wygrywaj razem ze mna :) - WildJoker - 24-11-2012 13:10
Grzesko dlaczego nie założysz własnych typów na forum?
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 13:15
(24-11-2012 13:10)WildJoker napisał(a): Grzesko dlaczego nie założysz własnych typów na forum?
bo nie ma nic za darmo
jak mu wpłacisz to może typy zobaczysz postawione, a pieniądze może tak a może i nie
aaaa zapomniałem on gwarantuje, że jest uczciwy i gwarancję daje z własnych pieniędzy
no ludzie jak możecie być tak tępi i mając takie gwarancje jeszcze nie ma nikogo kto by mu wpłacił
ja zaraz przelew zrobię tylko wypiję red bul bym skrzydeł dostać by to expresem zrobić
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - goblinX - 24-11-2012 13:25
(24-11-2012 12:30)grzesko1987 napisał(a): Witam wszystkich
proponuje swoja pomoc w pomnażaniu waszych pieniędzy,w przeciwieństwie
do gita i mrw111 (choc w jego przypadku widze że próbuje chociaż oddac pieniądze mimo niepowodzenia) jestem mimo znikomego doświadczenia w tym forum osobą której warto zaufać.
Od 2008 roku prowadze bez przerwy dzialalnosc gospodarcza,zajmuje sie doradztwem finansowo-ubezpieczeniowym dla takich firm jak AXA czy Vienna Insurance Group,poza tym od 10 lat gram w zakladach bukmacherskich ,specjalizuje sie w tennisie i piłce nożnej.Mimo tylu lat i po trudnych początkach moge powiedziec ze jestem na dużym plusie.
Proponuje zysk 30 % od danej kwoty w ciągu 2 tygodni i
50 % w miesiąc,
zysk ten gwarantuje swoimi pieniędzmi w razie nie osiągnięcia odpowiedniego pułapu,jesli chcesz w dowolnym momencie się wycofać wypłace ci zysk mimo wszystko odpowiedni do liczby dni.
dla kazdego wysyłam pokwitowanie wpłaty firmowe i umowe podpisana przeze mnie wraz z odpowiednim opieczętowaniem.
dla zainteresowanych podam swoje dane np.firmowe na PW do sprawdzenia w CEIDG
dla pierwszych 5 osób bonus 100 % dla zachęty
W razie szybszego osiągnięcia wymienionego progu procentowego szybsza wypłata oczywiscie.
MADE IN GIT
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 13:31
(24-11-2012 13:25)goblinX napisał(a): (24-11-2012 12:30)grzesko1987 napisał(a): Witam wszystkich
do gita i mrw111 (choc w jego przypadku widze że próbuje chociaż oddac pieniądze mimo niepowodzenia) jestem mimo znikomego doświadczenia w tym forum osobą której warto zaufać.
Od 2008 roku prowadze bez przerwy dzialalnosc gospodarcza,zajmuje sie doradztwem finansowo-ubezpieczeniowym dla takich firm jak AXA czy Vienna Insurance Group,poza tym od 10 lat gram w zakladach bukmacherskich ,specjalizuje sie w tennisie i piłce nożnej.Mimo tylu lat i po trudnych początkach moge powiedziec ze jestem na dużym plusie.
50 % w miesiąc,
zysk ten gwarantuje swoimi pieniędzmi w razie nie osiągnięcia odpowiedniego pułapu,jesli chcesz w dowolnym momencie się wycofać wypłace ci zysk mimo wszystko odpowiedni do liczby dni.
dla kazdego wysyłam pokwitowanie wpłaty firmowe i umowe podpisana przeze mnie wraz z odpowiednim opieczętowaniem.
W razie szybszego osiągnięcia wymienionego progu procentowego szybsza wypłata oczywiscie.
MADE IN GIT
no jak tak możesz ....
on w przeciwieństwie do GIT i mrw jest uczciwy, sam ci daje gwarancję swoja własną uczciwości i gwarancję swoich pieniędzy
ty zamiast się śmiać to ustawiaj się w kolejce na pw po dane konta bo z taką gwarancją jaką dostajesz to musiałbyś być ..... by nie skorzystać
okazja jak ryba - jak wpłacisz to masz szansę na adrenalinę czy otrzymasz kasę czy nie i taka opcja może się dłuższy czas nie powtórzyć
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - grzesko1987 - 24-11-2012 13:33
Wild joker masz racje zaczne od umieszczania swoich typów na forum i za darmo tomazzi pozdrowienia dla ciebie
temat do kosza
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - daniel42na - 24-11-2012 13:38
Następny ultraspecjalista od bukmacherki, w dodatku świeżak.
Pomijającwasze superumiejętności i wiedze w którą nie wątpie wytłumaczcie mi jedną rzecz:
PO CO WAM OBRACAĆ PIENIĘDZMI LUDZI Z FORUM?
Przecież to wali oszustwem jak kacze gówno.
Co Ci da to 100-1000-kilka tys więcej skoro masz takie ultraumiejętności mnożenia pieniędzy i jesteś tak ustawionym w życiu człowiekiem?
My wszyscy wiemy po co to jest, ale mimo wszystko chce przeczytać Twoje wypociny.
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - grzesko1987 - 24-11-2012 13:38
ty masz tomazzi jakis problem z soba i tymi żydami ,czytalem duzo twoich postow i wiekszosci dopierdalasz sie do wszystkiego ,w kilku przypadkach slusznie ale wez czlowieku uspokoj sie
nie wszyscy sa tak popierdoleni jak ci sie wydaje
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - cpr - 24-11-2012 13:40
(24-11-2012 13:38)grzesko1987 napisał(a): ty masz tomazzi jakis problem z soba i tymi żydami ,czytalem duzo twoich postow i wiekszosci dopierdalasz sie do wszystkiego ,w kilku przypadkach slusznie ale wez czlowieku uspokoj sie
nie wszyscy sa tak popierdoleni jak ci sie wydaje
idź obracaj swoją kasą, a nie rób tutaj syfu na forum!
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 13:43
(24-11-2012 13:38)daniel42na napisał(a): Następny ultraspecjalista od bukmacherki, w dodatku świeżak.
Pomijającwasze superumiejętności i wiedze w którą nie wątpie wytłumaczcie mi jedną rzecz:
PO CO WAM OBRACAĆ PIENIĘDZMI LUDZI Z FORUM?
Przecież to wali oszustwem jak kacze gówno.
Co Ci da to 100-1000-kilka tys więcej skoro masz takie ultraumiejętności mnożenia pieniędzy i jesteś tak ustawionym w życiu człowiekiem?
My wszyscy wiemy po co to jest, ale mimo wszystko chce przeczytać Twoje wypociny.
bo on jest wielki samaretanin który zarabiając sam da zarobić innym
idź grześko szukaj na innym forum debilów co ci wpłacą, na tym forum ci będzie ciężko i plus zajmij się swoim doradzaniem zarabianiem swoijich mijlonów
RE: Wygrywaj razem ze mna :) - goblinX - 24-11-2012 13:48
(24-11-2012 13:31)tomazzi napisał(a): (24-11-2012 13:25)goblinX napisał(a): (24-11-2012 12:30)grzesko1987 napisał(a): Witam wszystkich
50 % w miesiąc,
MADE IN GIT
no jak tak możesz ....
on w przeciwieństwie do GIT i mrw jest uczciwy, sam ci daje gwarancję swoja własną uczciwości i gwarancję swoich pieniędzy
ty zamiast się śmiać to ustawiaj się w kolejce na pw po dane konta bo z taką gwarancją jaką dostajesz to musiałbyś być ..... by nie skorzystać
okazja jak ryba - jak wpłacisz to masz szansę na adrenalinę czy otrzymasz kasę czy nie i taka opcja może się dłuższy czas nie powtórzyć
Wystarczy mi tej adrenaliny
|