Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pomoc w ProfitClicking - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322)
+---- Wątek: Pomoc w ProfitClicking (/Temat-Pomoc-w-ProfitClicking-61154)

Strony: 1 2

RE: Pomoc w ProfitClicking - laole - 24-03-2013 19:35

Też bym nie liczył na cokolwiek. Jedyna szansa to cud ... o ile jesteś wierzący :-)

RE: Pomoc w ProfitClicking - poverejay - 24-03-2013 21:57

Niekórzy botami powypłacali po 500 lub nawet 900$ oczywiscei z kilku kont...i z Basic...Ja niestety botów narazie nie uzywam wiec jestem w tej grupie która od grudnia nie wypłaciła nic przez wiaderko...ale może na i-transfer sie zarzuci..troche skoczyło do góry..

RE: Pomoc w ProfitClicking - laole - 26-03-2013 23:03

biorąc pod uwagę to, co dzisiaj się dzieje, to jakoś słabo to widzę smutny

RE: Pomoc w ProfitClicking - poverejay - 26-03-2013 23:41

To widzisz "tak słabo jak i ja"..bo ci co wypłacają botami..to bardzo dobrze widzą - dolary..hheee

RE: Pomoc w ProfitClicking - laole - 31-03-2013 21:22

no cóż, kto ma ten ma :-(

RE: Pomoc w ProfitClicking - ochlapus - 01-04-2013 10:30

Ja wczoraj ręcznie wypłaciłem więc nie przesadzajcie, wcześniej to było niemożliwe a teraz coraz więcej osób mówi, że udaje im się wypłacić i to bez bota więc jest mała poprawa

RE: Pomoc w ProfitClicking - kefiro - 01-04-2013 11:09

Program trochę odbił się od dna wprowadzając premium, zawsze to jakiś przypływ gotówki i dodatkowa kasa m.in. na wypłaty dla basic. Osobiście od ponad miesiąca też nic nie wypłaciłem ale jestem w programie od początków JBP i takie przestoje miały miejsce nie raz, nie dwa... także spokojnie ludzie Smile

RE: Pomoc w ProfitClicking - poverejay - 01-04-2013 11:10

Jest coraz lepiej...ale nadal ja nie trafiłem...ale fakt ze sporo osób recznie sobie wypłaciło. Sprzedaje na IT. Tanio ale szybciej...