![]() |
Organizacja targowiska - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Organizacja targowiska (/Temat-Organizacja-targowiska-60951) Strony: 1 2 |
RE: Organizacja targowiska - Deotho - 15-11-2012 17:03 Zgadzam się. Zbyt duży luz to faktycznie przesada, ale po co zwiększać obowiązki? Świetnie dają sobie radę co poniektórzy(Nie mówie o Killer'ze..) RE: Organizacja targowiska - Admin - 19-11-2012 09:09 Ok wprowadziłem pierwsze zmiany, teraz podczas tworzenią wątków w działach sprzedam/kupię automatycznie pojawia się poniższy szablon : Cytat:1.Nazwa przedmiotu : Myślę że znacznie to zwiększy czytelność nowych ofert. Pracuję jeszcze nad wtyczką/opcją która będzie scalała posty które zostały napisane szybciej niż 7 dni w tym właśnie dziale - jeśli się to uda - to nawet gdy ktoś będzie chciał podbić ofertę zbyt szybko to mu się to nie uda ![]() RE: Organizacja targowiska - m4rcin93 - 19-11-2012 10:10 Może w dziale z poradnikami to samo zrobić czyli taki szablon? Tam też jest troszkę nieład. RE: Organizacja targowiska - Admin - 19-11-2012 10:48 W dziale z poradnikami szablon zbyt wiele nie da, każdy poradnik jest inny, czasem to zwykły plik w pdfie, czasem cały sposób jest opisywany w wątku. Tam trzeba i tak musimy ręcznie sprawdzać czy się nadaje na poradnik czy nie. RE: Organizacja targowiska - yazir - 19-11-2012 14:04 (19-11-2012 09:09)Admin napisał(a): Ok wprowadziłem pierwsze zmiany, teraz podczas tworzenią wątków w działach sprzedam/kupię automatycznie pojawia się poniższy szablon : Niech bóg Ci to w dzieciach wynagrodzi ![]() A ja myślałem że to co tu napiszę zostanie olane... |