Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy da się bez kapitału początkowego? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czy da się bez kapitału początkowego? (/Temat-Czy-da-sie-bez-kapitalu-poczatkowego-60934)

Strony: 1 2 3

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - jay13uk - 29-11-2012 23:56

Ja poleciłbym ci servisy typu zaradni.pl ale anglojęzyczne takie jak Squidoo i HubPages. Możliwości są nieporównywalne ,a niemusisz inwestować żadnych pieniędzy. Jeśli szukasz małego info na ich temat tutaj masz krótki opis / recenzje
http://zarabianieonline.net/m/sites/view/Squidoo-recenzja

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - rozi1910 - 30-11-2012 01:56

(27-11-2012 19:58)Madroxx napisał(a):  Może giełda ? Plus500 dają na start bonus 75zł na inwestycję więc skorzystałem mój wynik na dziś:
[Obrazek: drma.jpg]A tu zakończenie dnia:[Obrazek: fmzj.jpg]

Wygląda bardzo ciekawie, aż sam chyba spróbuje, bo lubię rozkminiać notowania Big Grin

co do tematu, nie potrzeba absolutnie kapitału początkowego, bo i tak najpierw trzeba zacząć od mniejszych 'biznesów', żeby zdobyć ten kapitał i pomyśleć z czasem o czymś powazniejszym. Nie mówię tu oczywiscie o wspomnianym inwestowaniu.

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - bmw - 30-11-2012 14:31

Strony PTC płacą za oglądania reklam,nie duzo ale zawsze cos

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - marikak770 - 01-12-2012 02:13

Muszę się tutaj rozejrzeć na tym forum, bo widzę, że dobrze trafiłam Tongue jest taka godzina, że teraz mam problem ze znalezieniem chęci do czytania poradników, ale łatwa kasa bez inwestycji - zawsze spoko Smile

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - cybernfiction - 02-12-2012 01:01

Oczywiscie, ze sie da choc moze z poczatku wydawac sie to nieco trudne jesli ktos jest nie wprawionym, ale obecnie jest tyle mozliwosci nawet korzystania z darmowych uslug jak hosting/wordpress/domena itp. Trzeba tylko poszukac Wink

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - surfer0700 - 03-12-2012 17:06

Uważam, że w dziale "Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet":
http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279
jest wystarczająco dużo pomysłów za pomocą których możesz zarobić.
Na większości z nich możesz cały czas zarobić. Poszperaj tam, a na pewno znajdziesz coś co Cię zainteresuje.

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - KasiaD - 08-12-2012 14:04

A ja uważam, że wszystko zależy też od tego co rozumiemy przez "zarabiać" Smile Jeżeli chcemy zarabiać konkretne pieniądze, to bez inwestycji się nie obejdzie Smile To jest tak, jak w każdym innym biznesie. Nie ma dochodu pasywnego, jeżeli nie zainwestujesz swojego czasu i trochę grosza na początek.
Bez inwestycji możesz co najwyżej dorobić do kieszonkowego Wink

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - yazir - 08-12-2012 14:19

KasiuD nie gadaj głupot proszę Smile
Da się osiągnąć wiele bez inwestycji na początek. Tylko musi się chcieć pomyśleć trochę. A nie liczyć że samo przyjdzie bo masz kasę...

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - KasiaD - 08-12-2012 14:25

Ja nie napisałam, że samo przyjdzie Wink Bez wkładu swojego czasu i pracy nie można liczyć na zbyt wiele, a zainwestowanie na początek z pewnością może jedynie przyśpieszyć sukces Smile Ale tak, jak zaznaczyłam wcześniej, to moje zdanie. Każdy ma prawo do własnego Smile

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Lusek - 28-12-2012 12:57

Pewnie, że się da. Ale trzeba więcej czasu i cierpliwości. Determinacja najważniejsza Smile