Czy da się bez kapitału początkowego? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy da się bez kapitału początkowego? (/Temat-Czy-da-sie-bez-kapitalu-poczatkowego-60934) |
RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - jay13uk - 29-11-2012 23:56 Ja poleciłbym ci servisy typu zaradni.pl ale anglojęzyczne takie jak Squidoo i HubPages. Możliwości są nieporównywalne ,a niemusisz inwestować żadnych pieniędzy. Jeśli szukasz małego info na ich temat tutaj masz krótki opis / recenzje http://zarabianieonline.net/m/sites/view/Squidoo-recenzja RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - rozi1910 - 30-11-2012 01:56 (27-11-2012 19:58)Madroxx napisał(a): Może giełda ? Plus500 dają na start bonus 75zł na inwestycję więc skorzystałem mój wynik na dziś: Wygląda bardzo ciekawie, aż sam chyba spróbuje, bo lubię rozkminiać notowania co do tematu, nie potrzeba absolutnie kapitału początkowego, bo i tak najpierw trzeba zacząć od mniejszych 'biznesów', żeby zdobyć ten kapitał i pomyśleć z czasem o czymś powazniejszym. Nie mówię tu oczywiscie o wspomnianym inwestowaniu. RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - bmw - 30-11-2012 14:31 Strony PTC płacą za oglądania reklam,nie duzo ale zawsze cos RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - marikak770 - 01-12-2012 02:13 Muszę się tutaj rozejrzeć na tym forum, bo widzę, że dobrze trafiłam jest taka godzina, że teraz mam problem ze znalezieniem chęci do czytania poradników, ale łatwa kasa bez inwestycji - zawsze spoko RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - cybernfiction - 02-12-2012 01:01 Oczywiscie, ze sie da choc moze z poczatku wydawac sie to nieco trudne jesli ktos jest nie wprawionym, ale obecnie jest tyle mozliwosci nawet korzystania z darmowych uslug jak hosting/wordpress/domena itp. Trzeba tylko poszukac RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - surfer0700 - 03-12-2012 17:06 Uważam, że w dziale "Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet": http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279 jest wystarczająco dużo pomysłów za pomocą których możesz zarobić. Na większości z nich możesz cały czas zarobić. Poszperaj tam, a na pewno znajdziesz coś co Cię zainteresuje. RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - KasiaD - 08-12-2012 14:04 A ja uważam, że wszystko zależy też od tego co rozumiemy przez "zarabiać" Jeżeli chcemy zarabiać konkretne pieniądze, to bez inwestycji się nie obejdzie To jest tak, jak w każdym innym biznesie. Nie ma dochodu pasywnego, jeżeli nie zainwestujesz swojego czasu i trochę grosza na początek. Bez inwestycji możesz co najwyżej dorobić do kieszonkowego RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - yazir - 08-12-2012 14:19 KasiuD nie gadaj głupot proszę Da się osiągnąć wiele bez inwestycji na początek. Tylko musi się chcieć pomyśleć trochę. A nie liczyć że samo przyjdzie bo masz kasę... RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - KasiaD - 08-12-2012 14:25 Ja nie napisałam, że samo przyjdzie Bez wkładu swojego czasu i pracy nie można liczyć na zbyt wiele, a zainwestowanie na początek z pewnością może jedynie przyśpieszyć sukces Ale tak, jak zaznaczyłam wcześniej, to moje zdanie. Każdy ma prawo do własnego RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Lusek - 28-12-2012 12:57 Pewnie, że się da. Ale trzeba więcej czasu i cierpliwości. Determinacja najważniejsza |