Jak wypłacić z 20$toSurf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak wypłacić z 20$toSurf (/Temat-Jak-wyplacic-z-20-toSurf-60899) Strony: 1 2 |
RE: Nie wiem gdzie to napisać więc napisze tu :/ - duzypawel - 14-11-2012 13:39 jeśli chcesz przelać pieniądze na swoje konto bankowe to podaj numer konta (jeśli istnieje możliwość przelewu na konto bankowe z tego serwisu o którym mówisz). w większości przypadków jednak konieczne jest skorzystanie z jakiegoś 'pośrednika' typu paypal, payza, solid tust pay, liberty reserved etc... może zapoznaj się z regulaminem tego serwisu, z którego chcesz wypłacić pieniądze, upewnij się w jaki sposób (na jakie konto) można z niego wypłacać i... zrób to? RE: Nie wiem gdzie to napisać więc napisze tu :/ - jasiupl210 - 14-11-2012 13:43 ale wam servis wybieram opcje paypal i wyskakuje mi podaj indefi . i nr. konta i ja nie mam tego czemu ??? http://5voucher.com mam podać konto LR a to co mam wpisać adres email czy co ?? RE: Nie wiem gdzie to napisać więc napisze tu :/ - duzypawel - 14-11-2012 14:08 w LR Twój numer konta to nie adres e-mail tylko indywidualny kod składający się z liter i cyfer. jak się zalogujesz na swoje konto na LR to na pewno go znajdziesz RE: Nie wiem gdzie to napisać więc napisze tu :/ - jasiupl210 - 14-11-2012 14:15 a w paypal jest jakiś indywidualny kod który trzeba podać żeby przelać pieniądze z jakiegoś serwisu ? RE: Nie wiem gdzie to napisać więc napisze tu :/ - duzypawel - 14-11-2012 14:19 nie, rejestrując się PP podajesz adres e-mail, który jest tak jakby Twoim numerem konta. Może zabrzmi to głupio ale mam nadzieję, że wiesz, że... w celu przelania sobie pieniędzy skądkolwiek na PP lub LR lub cokolwiek innego, musisz się tam najpierw zarejestrować? podać jakieś dane, login, hasło etc? RE: Nie wiem gdzie to napisać więc napisze tu :/ - jasiupl210 - 14-11-2012 14:22 To chciałem usłyszę jestem zarejestrowany a teraz z 20dollars2surf chcę przelać pareset $ wiec dzięki RE: Jak wypłacić z 20$toSurf - duzypawel - 14-11-2012 15:13 gratuluję kolekcji $ na tym serwisie i powodzenia przy wypłacie! Jak wypłacić z 20$toSurf - Admin - 25-12-2012 15:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |