Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PTC BANK - Konkretne profity - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: PTC BANK - Konkretne profity (/Temat-PTC-BANK-Konkretne-profity-60824)

Strony: 1 2

RE: PTC BANK - Konkretne profity - poczmail - 11-11-2012 19:15

Tomason, nie oszukuj się, to jest scam. Big Grin
Żaden dowód (no chyba, że TwójBig Grin) nie zmieni bo można łatwo "wygenerować" coś takiego...i na przyszłość taka rada, w necie nie ma firm, które oferują TAK DUŻE ZAROBKI, jak już to scamy.
Patrz przykład powyżej. Tongue

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Tomason1011 - 16-11-2012 22:54

Sorry ostatnio jestem trochę zalatany i nie było mnie na forum Smile Potwierdzenie wypłaty faktycznie nie było mojego znajomego... już go za to ochrzaniłem. Czy to SCAM ? Klikam sobie te kilka minut dziennie... w sumie 100 $ to sporo do wypłaty. Wy tu siedzicie na co dzień i ten temat z pewnością znacie znacząco lepiej niż ja.

Dzięki za wszystkie info w tej sprawie

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Kolmax1992 - 26-11-2012 12:39

Zobaczymy czy to wypali. Zapraszam was na ptcbank.fora.pl/
Jak będzie lipa to napisze wielki scam na forum. A ale warto spróbować. Morze ta firma ma inny sposób pozyskiwania pieniędzy z reklam.

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Tomek868 - 18-12-2012 21:36

czyli scam czy nie? odkopuje temat sry;D

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Xers - 22-12-2012 16:51

scam Smile

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Mansfield - 16-04-2013 18:00

scam?

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Kokosss - 24-05-2019 17:37

Ja jeszcze się nie przekonałem ale jak widać to ściema ale zobaczę za 3 tygodnie Smile

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Rafael00875 - 20-01-2020 01:57

Gòwno przysłowiowe zrobicie, jak dobiłem do 100$ i zleciłem wypłatę to było ok a po trzech dniach Nieda się zalogować bo mojego maila nie ma w ich bazie danych. Wszystko pięknie ślicznie aż do momentu wypłaty bo wtedy ci blokują konto.
Nie rejestrujecie się tam szkoda czasu to scam i nie wieżcie w lewe komentarze że wypłacają i że warto.scam scam i jeszcze raz scam , a dowody na to macie na YouTube jeżeli nie chcecie dać się wyrolować to zapomnijcie o P ***** TCBANKU!!!

RE: PTC BANK - Konkretne profity - Itachi198 - 20-01-2020 02:07

[Obrazek: AdGejRZ.png]

Gratulacje Panowie Lol