![]() |
Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313) +---- Wątek: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) (/Temat-Jillsclickcorner-Bot-klikajacy-za-Ciebie-60717) |
RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - tomazzi - 20-11-2012 16:28 klikać za guziki to szkoda ekxploatacji myszki drożej cię jej zużycie wyjdzie jak 15 gr które jako dzienny ochłap dostaniesz tutaj ale to dobre dla dzieci które bawić się lubią i wielką radochę mają bo 0.05$ "zarobią" dziennie ![]() ![]() RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - swobi - 20-11-2012 16:56 buxy są bez sensu więcej za prąd zapłacisz niż zarobisz 1-2$ miesięcznie to śmieszne zarobki ![]() RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - tomazzi - 20-11-2012 17:00 (20-11-2012 16:56)swobi napisał(a): buxy są bez sensu więcej za prąd zapłacisz niż zarobisz 1-2$ miesięcznie to śmieszne zarobki dzieci na to nie patrzą - za prąd płacą rodzice ![]() ![]() i ma radochę jeden z drugim bo 0.02$ dziennie guzików nazbiera i ma wielkie "zarabianie" w sieci RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - kalutor - 20-11-2012 23:23 (20-11-2012 16:25)maciejrosa napisał(a): To jest kasa zadarmo a jesli ktos ma czas zeby siedziec to bym bardziej ;p Na tym świecie nie ma niczego za darmo! Czas kosztuje także, można nawet powiedzieć, że jest bezcenny... RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - maciejrosa - 21-11-2012 10:29 Powiem Ci tomazi tyle MURUJ ;d RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - maciejrosa - 03-01-2013 21:08 [img] ![]() RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - prymul1 - 05-01-2013 09:55 Widzę, że wiele osób zniechęca się do tego buxa, ponieważ jest dużo tzw. drobnicy na którą trzeba poświęcić więcej czasu. Jednak ja zamieszczam tutaj całkowicie legalnego bota, który całą pracę wykona za was. Link do bota: http://egofiles.com/hyhD8ChbUgLZCC2J/JillsClickCorner.exe Jest bardzo prosty w obsłudze. Otwieracie, logujecie się przez program, w settings ustawiacie na 30s. To wszystko. Minimalizujecie i nie interesuje was ten program, robicie co chcecie. Ja sam używam tego bota. Jest on w 100% legalny. Gdyby nie on to nawet nie zaprzątałbym sobie tym buxem głowy. Co więcej po uzbieraniu pewnej kwoty kredytów zachęcam do grania w grę Spin the Wheel. Może nie za często, ale mi na przykład już dwukrotnie udało się wygrać po 0,10$. RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - pixel21 - 05-01-2013 10:26 hehe . pobrałem program , zarejestrowałem sie i odpaliłem . Zobaczymy czy wszystko bd działało ;] RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - maciejrosa - 05-01-2013 12:23 ciekawy patent;d RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - maciejrosa - 05-01-2013 12:24 Co do tej gry racja ja juz z 5 razy wygralem 0,10$ |