Pytania początkującego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytania początkującego (/Temat-Pytania-poczatkujacego-60643) Strony: 1 2 |
RE: Pytania początkującego - WildJoker - 07-11-2012 23:03 (07-11-2012 21:53)GIT napisał(a): sorry, że się wtrące ale dla początkującego proponujesz bukmachera w którym średnio zaawansowany ma problemy się połapać ? pinnacle jest dobry tak jak i betfair dla zaawansowanych.. na pewno nie dla nowych, którzy single zaczną grać jak stwierdzą, że na ako nie wygrają.. czyli trochę minie nim to pojmą(bez urazy dla wszystkich). Pinnacle dobry bukmacher ale nie na początek.. Dlatego napisałem mu że jeśli jest początkujący to może mieć pewne problemy z ogarnięciem tego buka. Ale nie przesadzajmy znów nie jest to aż takie trudne. RE: Pytania początkującego - GIT - 07-11-2012 23:21 (07-11-2012 23:03)WildJoker napisał(a):(07-11-2012 21:53)GIT napisał(a): sorry, że się wtrące ale dla początkującego proponujesz bukmachera w którym średnio zaawansowany ma problemy się połapać ? pinnacle jest dobry tak jak i betfair dla zaawansowanych.. na pewno nie dla nowych, którzy single zaczną grać jak stwierdzą, że na ako nie wygrają.. czyli trochę minie nim to pojmą(bez urazy dla wszystkich). Pinnacle dobry bukmacher ale nie na początek.. niby nie jest ale mi zajelo kilka chwil nim sczaiłem jak tam zagrać ako no i nie wszystko można łączyć.. ale do singli jak najbardziej sam bym polecał RE: Pytania początkującego - Pentas - 15-11-2012 10:01 ja ogólnie boje się wysyłać dowody do takich serwisów RE: Pytania początkującego - duzypawel - 15-11-2012 10:08 nie musisz wysyłać dowodu - wystarczy skan jeśli robi Ci to jakąś różnicę to może też być prawo jazdy a jeśli nadal masz jakieś obiekcje to możesz grać u buka 'stacjonarnego' Pytania początkującego - Artinesse - 25-02-2018 15:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |