Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zarobić na stronach internetowych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Jak zarobić na stronach internetowych (/Temat-Jak-zarobic-na-stronach-internetowych-60575)

Strony: 1 2

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - surfer0700 - 12-12-2012 21:10

Motoryzacja? Wybacz, ale nie masz szans.
W sieci jest tyle blogów, stron i for na ten temat, że musiałbyś za darmo rozdawać samochody żeby się wybić. A jak wiemy za 100 złotych nie jesteś w stanie tego zrealizować - takie jest moje zdanie.
Spróbuj znaleźć coś na co jest duży popyt, a jednocześnie nie ma tego jeszcze aż tak dużo.
"Oklepane" tematy niestety zgasną tak szybko jak powstały, dodatkowo wtopisz w nie 100 PLN.
Zatrzymaj się na chwilę, poszperaj w sieci, przemyśl wszystko, i dopiero zacznij zastanawiać się czy warto cokolwiek postawić. Zarabiać może każdy, tylko nie każdy potrafi się za to odpowiednio zabrać.
Tak czy inaczej życzę Ci powodzenia.

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - Nicktim - 13-12-2012 23:30

(12-12-2012 21:10)surfer0700 napisał(a):  Zarabiać może każdy, tylko nie każdy potrafi się za to odpowiednio zabrać.

Święte słowa

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - zbigniewmalec - 14-12-2012 00:02

Kolejne forum! To się chwali!

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - Ewelina1 - 19-06-2013 08:49

Chce założyć bloga, tylko nie mam pojęcia gdzie wykupić domenę myślałam o premium.pl ale później i tak musiałabym szukać operatora docelowego takiego u którego mogłabym stworzyć własny adres e-mail zaprojektować stronę albo wybrać gotowy wzór, może lepiej bym zrobiła gdybym wybrała http://www.nazwa.pl albo http://www.az.pl albo jeszcze innego operatora, a może po prostu było by najlepiej gdybym domenę kupiła w premium.pl a potem przeniosła ją do kogoś innego.
-gdzie najlepiej kupić domenę,
-jakiego docelowego operatora hostingowego wybrać,
- jaki operator jest dobry a nie drogi,
- jaki pakiet najlepiej wykupić żeby nie przepłacić ale żeby blog działał sprawnie.

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - malwinski - 19-06-2013 19:56

wpisz na yutube "zarabianie na domenach" i bedziesz miał najlepszą opcje i najtanszą na domene

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - hertia - 20-06-2013 06:23

Najtańsze domeny czyli takie gdzie za rok cie nie okradaną to w ovh.pl a miejsce pod bloga ostatnio w pcformat było porównanie hostingów według ich rankingu najlepszy hosting pod bloga to prohost.pl

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - luidor - 23-06-2013 10:31

Witam również przyłączam się do zdania, że najtańsza domena jest w OVH, nie stwarzają problemów i szybko można przetransferować domenę na dowolny hosting. 100 zł to na co chcesz wydać? Musisz to wiedzieć reklama, kurs, postawienie strony, bloga. Wybór tematu i przy okazji niszy jet niezwykle ważny bo to będzie przyciągało do ciebie czytelników. Generowanie ruchu na stronę to zupełnie inna bajka.
A zarabiać możesz na wiele sposobów na reklamie, sprzedaży, świadczeniu usług np jako ekspert.

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - Admin - 23-06-2013 10:45

(19-06-2013 08:49)Ewelina1 napisał(a):  Chce założyć bloga, tylko nie mam pojęcia gdzie wykupić domenę myślałam o premium.pl ale później i tak musiałabym szukać operatora docelowego takiego u którego mogłabym stworzyć własny adres e-mail zaprojektować stronę albo wybrać gotowy wzór, może lepiej bym zrobiła gdybym wybrała http://www.nazwa.pl albo http://www.az.pl albo jeszcze innego operatora, a może po prostu było by najlepiej gdybym domenę kupiła w premium.pl a potem przeniosła ją do kogoś innego.
-gdzie najlepiej kupić domenę,
-jakiego docelowego operatora hostingowego wybrać,
- jaki operator jest dobry a nie drogi,
- jaki pakiet najlepiej wykupić żeby nie przepłacić ale żeby blog działał sprawnie.

W nazwa.pl nigdy niczego nie kupuj, ani domen ani serwerów, usługi są o niebo gorsze niż u konkurencji typu az.pl czy premium.pl i na dodatek dwa razy droższe.

RE: Jak zarobić na stronach internetowych - Ewelina1 - 24-06-2013 14:24

Dzięki za informacje.
Temat mam, nie mam za to projektu strony, nie wiem jak się za to zabrać, może ktoś z was zna jakiś darmowy program do projektowania stron, widziałam że na prohost.pl są różne funkcje wtym umożliwiające założenie forum, więc pomyślałam że jest możliwość że może będzie też możliwości wyboru gotowego projektu a jeśli nie to może udostępniają program do projektowania stron.. Napisałam w tej sprawie do prohost.pl za pomocą formularzu bo podobno na e-mail nie odpisują ale na formularz też nie odpowiedzieli.