Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skrypt serwisu a'la Kwejk - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Skrypt serwisu a'la Kwejk (/Temat-Skrypt-serwisu-a-la-Kwejk-60554)

Strony: 1 2

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - Nikodemsky - 05-11-2012 23:02

Bardzo tanio, skrypt jest dostępny tylko w języku PL?

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - Karczu - 08-11-2012 14:09

Tak, tylko PL. Jednak tekstu jest tam bardzo mało więc bez problemu to sobie przerobisz. Właściciel też bez problemu Ci wszystko dostosuje na stronie pod Twoje oczekiwania, mi w cenie zakupu i modyfikacji nawet logo zrobił. Jak wszystko pójdzie dobrze to dziś powinno być gotowe - wówczas podlinkuję byś zobaczył jak to wygląda, jak działa.

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - Karczu - 09-11-2012 16:03

Skrypt gotowy, tak to wygląda: http://hity.niepoprawni.org - konta są tutaj zintegrowane z tymi na forum z głównej domeny Smile

Jeśli ktoś jest zainteresowany czymś podobnym, podam namiar na GG Smile

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - _Brutus - 11-11-2012 12:21

Większość takich tanich skryptów jest strasznie podatna na np. SQL Injection i wiele innych ataków, więc można dość szybko stracić bazę danych...

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - Karczu - 12-11-2012 22:05

Możliwe aczkolwiek nie w tym przypadku. Tutaj skrypt korzysta z kont z forum, jednak jest to tak skonstruowane, że nie ma szans nic więcej wyciągnąć poprzez niego - jedyna szansa to luki w skrypcie forum, ale na to podatne jest każde forum.

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - Leśniczy - 13-11-2012 18:51

Nie ma sensu babranie się w płatne skrypty. Mam doświadczenie z TenTego i ze skryptem Iprosoftu (płatny) szczerze mogę powiedzieć, że nie ma absolutnie nic lepszego niż TT. Aktualna najnowsza wersja 2.0.1 jest śliczna i wychuchana, forum aktualnie im padło ale pewnie niedługo je reaktywują. Co do styli pod te strony to sam zajmuję się ich tworzeniem.

RE: Skrypt serwisu a'la Kwejk - Karczu - 18-11-2012 21:10

Wszystko jest kwestią gustu. Mi TT się nie spodobało, dodatkowo kwestia integracji z IPB nie byłaby tam łatwą sprawą. Inna sprawa, że darmowy skrypt może i jest "śliczny", ale w kodzie zazwyczaj jest wieksze bagno niż w płatnych odpowiednikach. Zazwyczaj.