Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! (/Temat-Gruba-Kasa-w-HighCash-org-Tylko-z-gelmen-em-60546) |
RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - xJAmaTOx - 03-11-2012 20:05 Masz w PKO xd RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - Daroslawo - 03-11-2012 22:19 Wypłata to wypłata, nieważne skąd. A jak wrzucisz konkretniejszą, to więcej osób się zgłosi do ciebie, bo będą widzieć, że coś potrafisz. RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - gelmen - 03-11-2012 23:15 No napewno na dniach coś się wrzuci jeszcze. RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - LessiPL - 04-11-2012 09:25 na dniach? co photoshopa jeszcze nie ściągnałeś ? nie bujaj pokaż zarobki albo temat powinien polecić do kosza, podaj też nick na firecashu jeśli chcesz być wiarygodny. Dałeś wypłatę marnych 30 zł i myślisz że to gruba kasa? bez jaj... RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - HighCash.org - 04-11-2012 15:40 gelmen - Wszystko ładnie, pięknie. Cieszymy się, że wybrałeś akurat nasz serwis, ale... Nieładnie pokazywać czyjąś wypłatę jako swoją. Dlatego całkowicie odcinamy się od tego i przestrzegamy potencjalnych referrali gelmen'a. RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - octawius - 04-11-2012 16:10 Nie no gratuluje ale mogłeś chociaż podać inne gg ^^ Bo z tego pisałeś do mnie 2 dni temu i nie wiedziałeś jak pisać posty na blogu. No ale cóż jak przez te dwa dni nauczyłeś się PPA od podstaw i wiesz wszystko o nim to gratuluje OO i zarabiasz 700$ miesięcznie może ja zostanę twoim poleconym?? RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - Daroslawo - 04-11-2012 16:10 Chyba, że gelmen to Eqill z Uploaduj.com - nie sądze. gelmen, pokaż wypłaty z FC i nie rób ludzie w konia. RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - Kwiatek07 - 04-11-2012 16:13 Gratulacje dla autora. Temat tylko do zamknięcia. RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - HighCash.org - 04-11-2012 16:17 Daroslawo - Masz rację, to dwie różne osoby. Upewniłem się zanim napisałem posta ;-) Zgadzam się zdecydowanie z Kwiatek07 - temat do zamknięcia. RE: Gruba Kasa w HighCash.org ? Tylko z gelmen'em ! - HardCoreSex - 07-11-2012 10:31 Do tego nawet nazwa tematu skopiowana od Diqtona ^^ |