Zamienię kase z SMS na Paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zamienię kase z SMS na Paypal (/Temat-Zamienie-kase-z-SMS-na-Paypal-60486) Strony: 1 2 |
RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - TheCartonick - 06-11-2012 22:47 Ostatnia modyfikacja 1 postu : Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2012 03:39 PM przez TheCartonick. Twój pierwszy post : post napisany: 11-06-2012 06:52 PM przez tomazzi W pierwszym poście dałem przykład, jeżeli Ty uważasz to za "Ja pierwszy wysyłam potem Ty a Ty jestes nowy" to bardzo ciekawie. Skoro masz 40 lat to czemu do sprawy podchodzisz w sposób krótko mówiąc dziecinny? Cytat:z resztą na pw napisała inna osoba, również "świeża" jak i ty podał konkretne informacje od razu które też są w 1 pierwszy poście także skorzystam u niego Trudno, ja potrzebuję kasy, a skoro Ty nie chcesz się wymienić mimo że podkreślam iż pierwszy wysyłam kod zwrotny z wysłanego SMS'a za daną kwotę To Twój problem. A To co napisałeś pisze każdy kto chce albo : 1) wyłudzić mniejszą zapłatę 2) Spowodowanie tego aby ktoś poczuł że stracił klienta i próbował go odzyskać. Także trudno. Pozdrawiam. RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - tomazzi - 07-11-2012 00:14 50% jest ceną w porzadku, nie raz trafi się mniejsza - marz dalej w swojej teori spiskowej 2 jeśli myślisz, że pisze to tak byś prosił bym zakupił u ciebie to marz dalej, nie robię żadnych interesów z nie powaznymi ludzmi co do 1 postu i opisu, nie czytam go za każdym razem - skomentowałem 1 wersję która brzmiała iż tobie ktoś 1 śle pieniądze a ty potem sms tak brzmiała 1 treść i głupa rźnąc możesz, jest edytowany i zmieniony twoja wola ale z infantylnymi osobami kombinującymi jak koń pod górkę interesów się nie robi żadnych bo potem wiele problemów a wielu lat nie masz skoro sam podkreślasz, że potrzebne ci pieniądze a masz kasę na koncie którą chcesz zamienić w pieniądze na koncie, dorosły pracujący sam sobie wpłaca na pp i nie zamienia tak bo ma z czego wpłacic tyle w tym temacie z mojej strony bo szkoda mi czasu na bezsensowną dyskusję która już do niczego nie zmierza, co miało zostać powiedziane i napisane z mojej strony już zostało kombinacjami daleko nie zajedziesz a na pewno nie pozyskasz klientów THE END RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - TheCartonick - 07-11-2012 00:40 Skomentuje to tylko tak : Mania wyższości, i zbyt duża pewność siebie tylko ze względu na wiek. Mimo że masz 40 lat, czytając to co piszesz chce mi się śmiać. A wiesz czemu? - Bo ciągle piszesz to samo i nie umiesz przyznać się do błędu. Nie wiesz co było napisane w pierwszym poście przed edycją więc skończ oskarżać mnie o to że jestem zwyczajnym "złodziejem". Skoro takie osoby posiada to forum, to niestety jestem zmuszony je opuścić. Przez jednego "VIP'a" zniechęciłem się do zarabiam.com . Dziękuję dobranoc. PS. Troszkę szacunku do młodszych od Siebie. To że masz 40 lat nic nie znaczy. Najwięcej do powiedzenia ma Twoje zachowanie, które w tym temacie jest stanowczo nie odpowiednie. Do Administratora/Moderatora : Jeśli jakiś admin to czyta, proszę o warna 100% za "Oszukiwanie" ponieważ tak jak pisałem wyżej zwyczajnie nie mam ochoty na dyskusje z takimi ludźmi. RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - LessiPL - 07-11-2012 08:41 TheCartonick nie ma się co zrażać - niestety tomazzi często wpycha nos w nieswoje sprawy, taki mały kaczyński z niego - zamiast zając się tym na czym się zna to troluje we wszystkich dziedzinach. RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - TheCartonick - 07-11-2012 17:01 Niestety jednak są osoby takie, które prowokują ludzi do zwykłego odejścia z forum. I jeszcze temat wieku, to wnerwia mnie najbardziej... Dzięki Ci Lessi, myślę że masz rację. Przez jednego użytkownika odchodzić nie ma co, jednak zauważ że przez to tylko gorzej mi będzie znaleźć kogoś do wymiany. Ale trudno . Pozdrawiam i zapraszam. RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - TheCartonick - 07-11-2012 17:43 Już Dwa SMS'y (2x5zł) zostały wysłane za 5zł na PayPalu - A wymienił się użytkownik : rkac1997 Dziękuję, pozdrawiam i zapraszam RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - TheCartonick - 13-11-2012 14:40 @Refresh . Jestem w stanie wysłać SMS do 20.24zł za połowe ceny SMS'a na PayPal. RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - Shadecaster2 - 13-11-2012 21:49 za 3 dni będę miał kasę na pp to mogę się wymienić RE: Zamienię kase z SMS na Paypal - TheCartonick - 13-11-2012 22:03 A jakoś szybciej by się nie udało? Zamienię kase z SMS na Paypal - surfer0700 - 26-06-2013 20:53 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |