problem z pay palem.... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: problem z pay palem.... (/Temat-problem-z-pay-palem-60319) Strony: 1 2 |
RE: problem z pay palem.... - bios - 01-11-2012 23:39 A szybciej miałeś konto zablokowane przez co? RE: problem z pay palem.... - cpr - 01-11-2012 23:41 (01-11-2012 23:33)matig20 napisał(a): witam i znów pojawił sie problem bo konto mam zweryfikowane lecz dalel mam ograniczony dostęp... co gorsza dzwoniłem do pp i powiedzieli mi ze nie odblokują mi kon ta bo rozwiązali ze mną umowe na 180dni... w dodatku przelałem 40zł ktore nie doszło... Pani która ze mna rozmawiała nie potrafiła mi powiedzieć czemu mi zablokowali konto... i czemu po mimo tego dało się zweryfikowac , kazała mi czekac 72h ... Nie chce cie martwić, ale jesli babka z obsługi powiedziała ci, że rozwiązują z tobą umowę to już absolutnie nic nie zrobisz, a dostęp do pieniedzy będziesz miał ograniczony na pół roku. Po tym czasie ci je wypłacą i to tyle. Tej blokady nie da się usunąć. Ps. mój znajomy dzwonił i pisał x-naście razy bez żadnego rezultatu. RE: problem z pay palem.... - matig20 - 01-11-2012 23:50 no właśnie konto mam zablokowane z powodu "11 cze 2012: Zauważyliśmy nietypowe operacje na karcie kredytowej powiązanej z Twoim kontem PayPal. (Identyfikator sprawy dla tej przyczyny to PP-001-818-291-563). " w dodatku mówiłem ze nie mam karty kredytowej powiązanej ... pytałem też czy np moge usunąć konto i jescze raz zrobić nowe to powiedziala ze nie że takie konto zostanie usuniete .... normalnie wkurzają mnie już .... RE: problem z pay palem.... - bios - 01-11-2012 23:55 Miałem to samo W sumie w grudniu powinni mnie odblokować. Na ten moment mam drugie konto pp |