Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji (/Temat-Whaff-jak-zdobyc-wiecej-ofert-aplikacji-60099)

Strony: 1 2 3

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - CMRR - 26-10-2012 13:19

Skoro chcesz sprzedać poradnik to oddaj go do recenzji.

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - TwojaMama - 26-10-2012 14:04

(26-10-2012 13:19)CMRR napisał(a):  Skoro chcesz sprzedać poradnik to oddaj go do recenzji.

nie ma sprawy niech recenzent sie do mnie zgłosi

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - visin - 26-10-2012 19:03

Jak ktos jest zielony w korzystaniu z vpn itp niech sie zapoda mój kod (otrzyma 0,20$) :AA60722
i napisze pm to wytlumacze

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - TwojaMama - 26-10-2012 21:49

Dokonałem aktualizacji poradnika Smile Lecz cena jego wzrosła.

---------------------------------------------------------------------
Zwykły poradnik 5$ zawiera informacje na temat resetowania Akcji aby można było je robic w nieskńczoność poprzez emulator BlueStacks.
Dziś ulepszyłem poradnik o opcje gdzie nie musimy ściągać za każdym razem gier czy programów aby zaliczyło oferte więc oblecenie wszystkoch akcji zajmuje 30 minut Smile Cena za wersje 2 poradnika to 8$ Smile

Chętnych zapraszam na priv Smile

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Eldarix - 31-10-2012 23:35

Czy jest jakiś inny emulator niż BlueStacks? Bo akurat ten program nie działa mi odpowiednio. Nie pobiera aplikacji.

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - enti18 - 03-11-2012 15:10

Kilka godzin temu doszedłem do tego co zrobić by uzbierać 5$ w 1h
bez zmiany ID i planuje zrobić poradnik.

W poradniku będzie:
-jak mieć więcej akcji
-jak zrobić drugie konto by na nim były wszystkie akcje
-jak szybko uzbierać 5$ do wypłaty

Poradnik był by do kupienia, co do ceny zależy od tego ile osób będzie chętnych na zakup.

Oczywiście poradnik poszedł by do recenzji przez sprzedażą.

Kto byłby zainteresowany zakupem niech pisze PW, podliczę i zobaczę czy będzie sens robić.

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - TwojaMama - 05-11-2012 11:44

Patrzcie jakich gimbusów mamy na forum:
shootm4n
Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro

Czy się mam śmiać czy płakać Smile

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - ARGO1234 - 11-11-2012 15:32

Siemka, mam problem zainstalowałem bluestacka , whaff'a zaktualizowałem go i przy próbie logowania wyskakuje mi to
WHAFF is only allowed in ANDROID MOBILE DEVICE. Sorry. You can't run it. Możecie pomóc ?

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - ari901 - 11-11-2012 15:51

Tylko na smartfonach teraz działa ta aplikacja Smile Pozdro

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - goblinX - 11-11-2012 15:51

(11-11-2012 15:32)ARGO1234 napisał(a):  Siemka, mam problem zainstalowałem bluestacka , whaff'a zaktualizowałem go i przy próbie logowania wyskakuje mi to
WHAFF is only allowed in ANDROID MOBILE DEVICE. Sorry. You can't run it. Możecie pomóc ?

Zdaje się że emulator już nie działa. Akcje możesz wykonywać z telefonu