Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342)
+--- Wątek: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense (/Temat-Zarabianie-na-youtubie-Program-Partnerski-Adsense-59952)

Strony: 1 2

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - dmikiy - 16-10-2012 11:48

Dużo własnie tych filmików na yt, ciekawe ciężko pewnie się będzie wybić ale myślę że będzie mu się opłacało.

Widzę że jesteś kumaty w tych sprawach, miał byś dla mnie parę wskazówek? nie koniecznie chodzi mi o minecraft tylko tylko o sam gameplay w jaki sposób nagrać? otagować żeby mieć te wejścia co prawda.

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - Admin - 16-10-2012 12:02

Jeśli nie masz żadnego doświadczenia i nie nagrałeś już jakiejś puli filmów to uczyć cię nie będę wiem z autopsji że to strata czasu.

Wracając do twojego filmu z tematu - wybicie takiej tematyki jest banalnie proste i gdyby się dało na takich piredołach zarobić to każdy by nagrywał
wszystkie bramki meczy, walki ksw, skoki narciarskie - generlanie wszystkie ważne wydarzenia sportowe, gdyż wybicie ich na samą górę to pryszcz. Sam mam walki butterbean z pudzianem która ma ponad 100 tysięcy viewsów.

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - dmikiy - 16-10-2012 12:14

Chodziło mi o to czy by tu lepiej wypadły gameplaye z komentarzem głosowym czy mogło by się obejść bez niego

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - Admin - 16-10-2012 13:24

oczywiście że "z", co to za gameplay bez komentarza, nikt tego nie będzie oglądać.

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - dmikiy - 16-10-2012 15:10

Tylko jeszcze jedno mnie zastanawia w moi filmiku http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qCV2DrTIaf8 w Edytorze czy jakos tak pisze że zarabiam niby czemu?

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - Admin - 16-10-2012 15:55

"w edytorze czy jakoś tak" - wątpie by ktokolwiek miał pojęcie o czym mówisz, nie wiem po co ciągle linkujesz ten film.

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - dmikiy - 16-10-2012 16:02

[Obrazek: 84007939908487528765.png]

O to mi chodzi, czamu wtedy mi mówią że zarabiam skoro nie zarabia tak jak wy to mówicie.

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - LessiPL - 16-10-2012 22:29

to nie ma znaczenia

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - MisterD - 17-10-2012 13:29

Akurat yt to moja działka Big Grin
Jeżeli to nie jest twój autorski filmik(nie mam na nim twojej twarzy, głosu bądź nie jest to komentarz do gry,recenzji lub jeżeli to nie jest wywiad itd.) nie masz praw do filmu, co oznacza że nawet jeśli masz szacunkowe zarobki(szacunkowe- przez ilość wyświetleń , kliknięć w reklamę oraz jakości/"silę" reklam. Często szacunkowe zarobki to dwakroć tego co na prawdę byś dostał.
Przykładowo, za jakiś poprzedni miesiąc dostać ~340 euro, dostałem tylko 200 euro.

RE: Zarabianie na youtubie - Program Partnerski Adsense - koli - 17-10-2012 19:33

Dokładnie tak jak piszą poprzednicy nie masz praw => nie masz pieniędzy. Najlepiej jak byś zrobił jakiś reportaż z tego skoku Smile hehe