Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! (/Temat-Nowy-francuski-surfbar-Najwyzszy-zarobek-na-rynku-nawet-bez-poleconych-59900) |
RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - Filipus - 26-10-2012 18:44 Korzystam z Tego surfbara, gdyby ktoś potrzebował pomocy zapraszam na pw. RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - kleomenes - 01-11-2012 21:49 Zarejestrowany z refa poczmail, reklamy wyświetlają się bez problemu, punkty lecą. Teraz tylko muszę menu obczaić RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - poczmail - 01-11-2012 22:30 Dzięki. Zapraszam kolejnych. RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - poczmail - 04-11-2012 07:49 Proszę bardzo...nie miałem zbytnio czasu ostatnio, bo wiadomo Wszystkich Świętych, te sprawy, ale wypłatka zlecona 29. października doszła tego samego dnia. http://zapodaj.net/55daf01d97c5d.jpg.html 2 tygodnie porządnie uruchomionego kompa i jest. Zachęcam do rejestracji bo warto! Najlepsza oferta na rynku - w dodatku płacąca! RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - TwojaMama - 08-11-2012 22:59 na prąd nazbierałeś RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - spkawn - 08-11-2012 23:04 (08-11-2012 22:59)TwojaMama napisał(a): na prąd nazbierałeś Wszystko idzie zredukować. ;-> RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - kalutor - 10-11-2012 23:41 Jeszcze tylko taki drobny szczegół, o którym zapewne zapomniał autor wątku , że co jakiś czas trzeba poddawać się kontroli obecności poprzez wpisanie odpowiedniego kodu. RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - tomazzi - 11-11-2012 00:41 (10-11-2012 23:41)kalutor napisał(a): Jeszcze tylko taki drobny szczegół, o którym zapewne zapomniał autor wątku , że co jakiś czas trzeba poddawać się kontroli obecności poprzez wpisanie odpowiedniego kodu. chyba nie zbyt uważnie i dokładnie czytałeś opis zamieszczony w pierwszym poście na samym dole 1 postu w opisie masz informację na ten temat o którym piszesz RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - poczmail - 11-11-2012 08:48 TwojaMama - surfbar pracuje wtedy, gdy ja KORZYSTAM z komputera - a że korzystam dość sporo to nabija - żebym miał go włączonego tylko po to, żeby mieć ramkę włączoną to nie byłoby idei surfbarowej. RE: Nowy, francuski surfbar! Najwyższy zarobek na rynku - nawet bez poleconych! - kleomenes - 13-11-2012 10:48 Drugi raz chyba, musiałem uwiecznić, grałem za te 3 darmowe po 10pkt. Poza tym jest też ilość pkt za 12 dni |