Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gotowa strona zarabiająca na siebie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Gotowa strona zarabiająca na siebie (/Temat-Gotowa-strona-zarabiajaca-na-siebie-59552)

Strony: 1 2

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - Snoweee - 27-11-2012 20:05

szkoa tylko, że w tych twoich zarobkach dostrzegam minus przed prawidłową kwotą

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - rozekrr - 27-11-2012 22:53

(27-11-2012 20:05)Snoweee napisał(a):  szkoa tylko, że w tych twoich zarobkach dostrzegam minus przed prawidłową kwotą
A niby co ma być, jeżeli jest to polecenie zapłaty, i środki wychodzą z zanoxa na rachunek bankowy? facepalm

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - masterex2 - 27-11-2012 23:29

A za co Szanowny Pan rozekrr ma negatywa?Smile
Cytat:Szczerze nie polecam tego użytkownika, proszę nie wchodzić z nim w żadne biznesy gdyż jest to fikcja.

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - rozekrr - 28-11-2012 00:24

masterex2, Ty nie bądź taki cwany, od początku lamęcisz w temacie. Jeden negatyw z 12 kupujących, oraz jeden POZYTYW, reszta osób jest w ciągłej współpracy. Zawsze znajdzie się osoba która ma problem i nie chce go rozwiązać. Także nie udało Ci się zabłysnąć "Chciałeś zabłysnąć, a szybko zgasłeś" Undecided

Bez odbioru.

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - _Brutus - 28-11-2012 10:59

Ale on zadał sensowne pytanie, a ty na nie nie odpowiedziałeś...

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - rozekrr - 28-11-2012 11:25

Ależ owszem odpowiedziałem, kłania się czytanie ze zrozumieniem. Przeczytaj mój powyższy post jeszcze raz Smile

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - tomazzi - 28-11-2012 11:31

(28-11-2012 00:24)rozekrr napisał(a):  masterex2, Ty nie bądź taki cwany, od początku lamęcisz w temacie. Jeden negatyw z 12 kupujących, oraz jeden POZYTYW, reszta osób jest w ciągłej współpracy. Zawsze znajdzie się osoba która ma problem i nie chce go rozwiązać. Także nie udało Ci się zabłysnąć "Chciałeś zabłysnąć, a szybko zgasłeś" Undecided

Bez odbioru.

masterex to dziecko z którym szkoda tracić czasu na dyskusje, no chyba, że chcesz by cię sprowadził do swojego poziomu i zniszczył doświadczeniem Big Grin
to już twoja sprawa
tak jak już pisałem tutaj w temacie - są infantylne dzieci które myślą, że zakupią i nie robiąc nic od razu mijony będą miały na koncie a tutaj niestety bez pracy nie zarobi się nic - i dla mnie ten negatyw jest od takiego właśnie dzieciaka który myślał, że kupi i mijony się same posypią

P.S
dodam, że znam osobiście 1 z osób które zakupiły oferowaną rzecz, jest bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskuje korzystając, pomoc non-stop ze strony sprzedającego, tak zwane prowadzenie za rączkę przez mgłę, dla chcącego nic trudnego, nawet laik sobie z jego pomocą poradzi i jak tylko będzie chciał to zarobi
ale nie polak jest tak leniwy czy się stoi czy się leży 100 tysięcy się należy

RE: Gotowa strona zarabiająca na siebie - rozekrr - 28-11-2012 11:54

No proszę, nie wiedziałem że wcześniejszy klienci mają powiązania z kimś z tego forum. Jednakże dla mnie to miło. Jak napisałeś staram się komunikować z każdą osobą co zakupiła produkt i prowadzić, jak tylko potrafię.

P.S. Nie zwracam uwagi na posty typu ^ (wyżej).

Pozdrawiam.

Gotowa strona zarabiająca na siebie - surfer0700 - 26-06-2013 18:06

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.