![]() |
Portmmo - Opinia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Portmmo - Opinia (/Temat-Portmmo-Opinia-59335) |
RE: Portmmo - Opinia - Filipus - 29-09-2012 09:44 A na co wypłacają? : ) RE: Portmmo - Opinia - szpilmen - 29-09-2012 13:36 PayPal i konta bankowe. RE: Portmmo - Opinia - Filipus - 30-09-2012 22:04 Aww... mam minimum i mam problem z wypłaceniem... Jak zobaczyłem formularz to nic nie wiem co wpisać gdzie. ![]() Mógłbyś mi ktoś powiedzieć co gdzie mam wpisać? Bo nie zbyt rozumiem.. za dużo Tego. Mam tak : Nazwa Konta : [WIEM] Numer Konta : [WIEM] Nazwa Banku : [WIEM] Kod Banku : [NIE WIEM] Adres Banku : [NIE WIEM] Kod SWIFT banku : [WIEM] RE: Portmmo - Opinia - Filipus - 30-09-2012 22:22 Taa, KOD BANK'u, KOD SWIFT BANK'u.. KOD SWIFT znam, gorzej co to jest KOD BANK'u... i nie rozumiem Twojej wypowiedzi, po co ją piszesz? Postów brakuje? Nie masz nic co wnosi coś do tematu to możesz wyjśc. : ) RE: Portmmo - Opinia - WazzaP - 01-10-2012 07:29 Napisz mejla do banku, też chciałem kiedyś wypłacić i napisałem do mBanku i następnego dnia miałem już wszystkie informacje ![]() RE: Portmmo - Opinia - Dennisek78 - 01-10-2012 08:02 Lub skorzystaj z live pomocy ![]() RE: Portmmo - Opinia - Filipus - 01-10-2012 13:49 I takie odpowiedzi powinły być, a nie jak Ciamciaj łapać spiny i pokazywać jaki to on jest mądry. Dziękuje za odpowiedzi. : ) RE: Portmmo - Opinia - surfer0700 - 01-10-2012 13:56 Aby uprzedzić pytania dotyczące motywacji, już udzielam odpowiedzi. PortMMO - NIE ZEZWALA NA MOTYWOWANIE POPRZEZ OFEROWANIE NAGRÓD I PODOBNYCH AKCJI. Wiadomość od Nich: Cytat:Ruch motywowany w naszej sieci afiliacyjnej jest zabroniony. Dlatego wszelkie propozycje i oferowanie czegokolwiek w zamian ze rejestrację jest zabronione i skutkuje zawieszeniem konta. Tak więc kiepsko ![]() RE: Portmmo - Opinia - miniek9090 - 01-10-2012 14:12 freemmo , zezwala , ale czekanie miesiac na zaliczenie to przesada ... a w portmmo trzeba skan dowodu . RE: Portmmo - Opinia - twisted123 - 02-10-2012 22:54 Nie wiem jak jest w funhub z ruchem motywacyjnym, ma ktoś może informacje? |